/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +15 -12
    Şehir gelişmiyormus :d Devlet gibe gibe her şehre ödeneğini verir zaten vermek zorundadir, ama fazlasını neden versin ? Sen iktidar parti olsan yatirim önceliğini sana oy veren şehre mi verirsin yoksa sana her fırsatta küfürler eden, nefret eden, seçmenlerine çomar diye hitap eden şehre mi verirsin ? Sen neden izmir de yol çalışması dışında bir halt olmuyor sanıyorsun ? Devlet en çok bütçeyi yol-ulaşım a veriyor çünkü. izmirde belediyeye dünyalar kazandıran kurumlar, araziler, mesire alanlari vs. yerler var. Eshot izban yeter artar bile. Burdan gelen gelirler nasıl değerlendiriliyor onu peki hiç düşünüyormusunuz ? Nereye gidiyor kimler yiyor bu paraları ? Adamlarda haklı gerçi. Taş koysalar oy verecek 100 lerce senin gibi aptal seçmenleri var. Sorgusuz sualsiz gözünüz kapalı oy veriyorsunuz. Zihniyet ise şu: Aman AKP gelmesinde...
    Burda olay parti değil. Eskişehir de aksine harika bir belediyecilik var. Olay tamamen buranin halkının aptal ve bağnaz olması. O yüzden yatırım yok falan diye boşuna duyar kasmayin.

    Not; izmirde yaşıyorum
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      Çugulayın yurdunu gibtiğimin sol çomarlari sizi. Biri çıkıp cevap verememis çugu atıyorlar ahaha
      ···
    2. 2.
      +1
      Abi adam baştan sona haklı
      Izmirde yasiyorum
      ···
    3. 3.
      +2
      aynen panpa şoyle bi zihnkyette var : Aman chp gelmesinde
      ···
      1. 1.
        0
        Katılıyorum kardeşim benim. Eskişehir örneğini bu yüzden verdim. Bak hala çugu veriyorlar bi tane düzgün açıklama yapan yok ama.
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster