/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +9
    Neyse gel zaman git zaman sınıf gırgırın dibine koya koya gidiyor, tabi biz de arada sınıf olarak toplanıyoruz muhabbet parti marti derken bu sarışınla yakınlaştık.
    Beraber oturuyoruz sınıfta, ders sonrası çıkıp sohbet ediyoruz falan. Ben ama artık dayanamıyorum o derece abazalıktayım. Dedim benim bunu eve çağırmam lazım ama nasıl.
    Çünkü hatun çok hanım hanımcık, sessiz sakin, güler yüzlü, tam iyi bir eş olacak, gibip ortada bırakılamayacak bir hatun. Tabi ben öyle sanıyorum.
    Ben bir gün bunu mermerli plajına davet ettim dedim gidelim hem denize gireriz hem biraz demleniriz, sohbet muhabbet. Olur tabii dedi. Ama hatunda bir ses var yani böyle ince çocuksu bir ses tonu.
    Neyse biz denize giriyoruz, şakalaşıyoruz falan 1-2 bira da çaktık Antalya sıcağı çarptı kafalar çakır keyif bize davet ettim. Gidelim hem yemek yeriz, sohbete devam ederiz, terasta oturur tavla oynarız falan.
    Hemen kabul etti teklifi zaten onlarda 2 sokak ötemizde oturuyorlar. Bu aradı annesini ( evet o arada annesi babası falan herkesle tanıştım aynı mahalle olunca ) dedi ben ramazandavulcusulars'ın evine gidiyorum.
    Şöyle söyleyeyim bizim ev Portakal çiçeğinde en üst kat. Onların balko kabak gibi görünüyor. Yani terasta ne yersek anası görüyor ( o terasta anası bakarken sakso çektirdim ama o ayrı bir hikaye başlığı )
    Biz yedik içtik sohbet muhabbet ben bunu evine gönderdim ama kendi kendimi yiyorum niye gönderdim diye. Niye 2 posta kaymadık diye içim içimi yiyor.
    Ben buna terasta iken mesaj attım baktım hemen balkona çıkmış. Bana bakıyor. "Keşke biraz daha kalsaydın daha yapacak çok işimiz vardı" diye mesaj attım.
    Anında cevap geldi, " yarın akşam annemler evde yok o zaman gelebilirim, yapamadığımız ne varsa istediğin her şeyi yaparız " diye. O gece öyle bir sertleştim ki heyecandan yatakta delik açıldı o derece amk.
    ···
    1. 1.
      +1
      Devam devam
      ···
    2. 2.
      +1
      Devam etsene aq
      ···
   tümünü göster