/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    0
    izlediğine sevindim. bazıları illumemati diye geyiğe vuruyor izlemiyor direk yargılıyor. benim anlatmak istediğim bu elit herifler gözümüzün önünde şeytana tapıyor. yani kendilerini materyalist tanıtıyorlar ama metafiziği öyle bir biliyorlarki. bu herifler şeytan tanrıları için çalışmalar yaparken biz hala cin varmı diye tartışıyoruz. hristiyanlığı değiştirdiler. mısır tanrısı ra güneş sembollerini heryere koydular isanın arkasında güneş https://imgrosetta.mynet....file/2024331/728xauto.jpg
    hz isaya eziyetler ettiler çarmıha gerdiler. şimdi haç işareti takıyor millet. alay ediyorlar resmen. bu herifler kendilerine tanrıyla güreşip yenen derler. tanrıyı baba cebraili kutsal ruh hz isayı oğul diye yutturdular. mesela şimdi hadis inkarcıları neden çıktı biliyormusun? Hadislerden birinde "size deccal hakkında bilmediğiniz birşey söyleyeceğim onun gözü tektir. sizin rabbiniz tek gözlü değildir". şimdi bakıyosun 1400 yıl önce söylenen söz şimdi bide amerikan dolarına bakıyosun piramit ve tek göz. amerikanın mısırla ne alakası olabilir? bunları düşün kardeşim. hani hakla batılın savaşı derler ya dünya tarihinde hep bu olmuş. eski zamandaki büyücüler şimdinin medyası müziği ünlü kişilikler.
    bunuda izlersen ne demek istediğimi anlayacaksın.
    https://www.youtube.com/watch?v=pVOwI_keYIE
    videoda evrim teorisini şeytanın bizzat hazırladığını. uzaylıların ifritler olduğunu anlatıyor.
    peki bu herifler her dinin içinde islama bulaşmadılarmı? kuranı değiştiremezler bunu biliyorlar. hafızlar var. nasıl yaparlar?
    müslümanların arasına nasıl sızdılar? bütün islam ülkelerine sızmış bir örgüt. yakın geçmişte bozguna uğrattık.
    son ordusudur bu islamın. boş bir söz değil.
    ···
   tümünü göster