/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +20 -3
    not: bu hikaye tamamı kurmaca senaryolardan oluşmuştur ve ağır miktarda ferregrafi, küfür, uyuşturucu vs... içerikler barındırmaktadır.
    ___________
    Neyse, uyarı yapıldığına göre başlayabiliriz
    ________________________

    • *O gün her zamanki gibi bir gün olacak sanıyordum... **
    Lise 3 zamanları, hocanın acil işi vardı diye ders boş... Okul anadolu lisesi zaten, herkes boş ders bekliyor. Cam kenarı arkada beşli kız grubu oturmuş, onu bunu huur ilan ediyor, duvar tarafındaki malın teki arkadaşının onu gizleme çabalarıyla kimseye çaktırmadan otuz bir çekmeye çalışıyor. Malın hesaptan kaçırdığı surat ifadesi tabi. Sınıfın kaşarlarından biri bunun yüzü görüyor, \"Asılıyon mu lan aşağıdan?\" diye bağırıyor. Çocuk malı hızla toplanmaya kalkıyor, ama herkes ona dönüp bakıyor. Bir kısım onunla dalga geçiyor, kızların bazıları sapıklığı anırarak bağırıyor... çocuk yerin dibine geçiyor, çantasını kaptığı gibi kaçıyor.

    \"dıbına koyayım, sınıf değil sanki, hayvanat bahçesi.\" diye söylendim kendi kendime. Yorgundum, çünkü üstümüzdeki ev sahibinin huur evladı, büyük oğlu tüm gece kafamızı arabesk rap ile gibmişti. gece bire kadar süren işkence sonunda kesildiğinde rahat bir nefes almıştım. Ama sabahın beşinde kalkmak zorunda kalmıştım her zamanki gibi...
    Neyse, gibtir edelim, otuz beş kişilik sınıfta adam akıllı sessiz sakin durup, kendi halinde takılanlar bir elin parmaklarını geçmiyordu. Çoğunluk ya uzun eşek oynuyor, ya az önce anlattığım gibi kendi grubu ile dedikodu yapıyor, yada telefonla uğraşıyordu. birde malın teki , bahsettiğimiz gibi otuz bir çekiyorken yakalanıyordu. O sakin kalanlar da zaten ya rn çalışkan olanlar, ya da bos dersi uyku fırsatı olarak görenlerdi.
    Ben zeki miydim? O \"Parlak öğrenciler\" grubundan mıydım? Hayır, değildim. Notlarım ortalamanın biraz üstündeydi, ama sadece biraz... Salmışız dersleri dıbına koyayım, zerre amacımız yok. Diyeceksiniz, \"o zaman uykucu tayfadansın?\"; ama hayır. Hâlâ nasıl okulda o kadar rahat uyuyorlar anlamam ya neyse...
    Orta sıranın da ortasında oturanlardadım. Her şekilde dezavantajlı bir konum amkşte, gürültü aldı başını gidiyor derken, içeri müdür yardımcısı daldı. dıbına koduğumun herifinden herkes korkardı. sınıf bir anda put kesildi. Bize bayağı bir bağırıp küfretti, otuz bir çeken malı da muhbir arkadaşın teki ispiyonlayınca onu da yanına alıp çıktı sınıftan. Sonradan öğrendik, çocuğa tasdikname vermişler amk.
    Neyse, beş dakika geçti hafiften hareketlilik başladı. \" Hay gibeyim!\" diye içimden geçirip boş boş etrafa bakındım. Sessiz sakin dokuz on kişi vardı. Boş boş bakınırken cam tarafının en ön tarafında oturan kişiye baktım.
    ···
   tümünü göster