/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 26.
    +1
    bahsettiğin yazar gagfa ne amk idi. (: civciv kesmişti kadın hatta. ama aynı vaka 2. nesil bir yazarın daha başına geldi. zirvede herkese sakso çekmiş fotoları falan düşmüştü aboow. ben kadın olduğunu biliyordum onun (skype muhabbetlerine gelirdi arada) nick vermeyeyim şimdi (:
    ···
    1. 1.
      0
      oha lan bahsettigin nicki de sakso olayini da hic duymadim valla.
      peki bunu da bil helal diycem; gerci sen eskisehirdeydin sanirim ama sozlugun ilk zamanlarinda taksimde zirvelerin genelde yapildigi bi kafe vardi boyle beyazli meyazli diye kalmis aklimda ama bi turlu hatirlayamiyorum, o mekan neydi ya? bir de corbaci vardi
      ···
    2. 2.
      -1
      zirveye 1 defa katıldım onda da küçük ve arkadaşım olan insanların olduğu bir zirveydi. taksimde gidilen mekanı hiç bilmiyorum biz zaten kadıköyde görüştük.
      ···
    3. 3.
      0
      peki bir kac sey daha sorcam mudadenle;
      1:bu panpa kelimesini once qamber dde souza mi yoksa emoqhan mi kullandiydi?

      2:good girl hakkaten doktor muydu? (taniyom demissin de ona istinaden )

      3: sen arada soru cevapli baslik acip sesli yanit verirdin. baya da guzel bilgi verirdin. onlardan tekrar yapmayi dusunuyor musun?
      ···
    4. 4.
      0
      emoqhan kullandı ama o gerzek hep emoca yazdığı için qanqa yazardı. qamber de panpaya çevirdi onu (: hatta emoqhanı anlamak için emo sözlük icat ettiler amk. aklıma geldi güldüm şu an (:
      good girl cerrahtı evet. veteriner diyen de var ama kendisi doktor olarak tanıtırdı kendini , belki ifşa olmamak adına aldığı bir önlemdir bilinmez (:
      sesli başlıklarıma ayıracak vaktim yok artık. öyle bir kitle de kalmadı aslına bakarsan. trollenecek yaşı geçtim bence ben (((:
      ···
    5. 5.
      0
      aydinlattigin icin tesekkurler panpa. iyi geceler
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster