1. 1026.
    0
    dişilerin bizden nefret etme sebebi bilinçaltından gelen bir olay mı? tcma bir yazısında bilerek yapmadıklarını söylüyor ama yine de tehlikeli olduklarından bahsediyor. küçüklükten gelen olaylarla, ciks travmalariyla ve bilinçaltının etkisiyle bilinçli bir nefrete mi dönüşüyor yoksa bunun farkında olmuyorlar mı?
    ···
    1. 1.
      +1
      Bahsettiğin mevzu beta dişiler için geçerli. Başlığın ilk zamanı "ani müdahale" gereksinimi nedeniyle tcma genelleme yaptı. Çünkü kitlenin etrafındaki dişiler büyük çoğunlukta beta dişisiydi. Sonradan altın dişi, omega kavramları devreye giriyor.

      O nefret tohumları dişilere de farkında olmadan ekiliyor. Dişi bilinçaltlarının uyanması yıllar önce gerçekleştiği için olayın genetik boyutunun olma ihtimali yüksek. Nitekim bundan da bahsediyor atalarının birer kopyası olacak dişi de. Yani bu nefrete şartlanmış olarak doğuyorlar. Daha sonra o travmalar ve yaşanan olaylar da beta olmasına sebep verdikten sonra kayış kopuyor. Burada kilit nokta zaten bilinçaltlarının kirliliği, bilincinin bir önemi yok. Çünkü davranışları doğrudan kontrol eden merkez bilinçaltı. Aklı çalışmıyor yani, içgüdüsel olarak ne hissediyorsa sana öyle davranacak.
      ···
    2. 2.
      0
      aslında okurken bu cevabı da buldum: "bilinçaltı ve genlerden gelen erkek nefretinin teyid edilmesi ise çocukluk ve ciks travmalarıyla olur.
      çocukluktaki erkekler tarafından ezilmek, onu nefret etmeye iter.
      müthiş bir ağ örerler ve kodumunun pikap taktikleriyle hallolacak kadar basit olaylar değildir bunlar."

      peki ilk başlarda tüm disilerin işe yaramaz olduğunu vurgulayıp, daha sonra altın dişi gibi bir kavram ortaya atması, en başlardaki dişi algimizi kırıp sonrasında bunu mu açıklamasını gerektirdi? yani ilk başlarda söyleseydi biz bunu algilayamayip beta disilerine dahi daha toleranslı olabilirdik. fakat disilerin ne tak olduğunu gösterip sonrasında bakın böyleleri de var, nadir olsa da var düşüncesini aşıladı, değil mi?
      ···
    3. 3.
      +1
      Evet, okuyan kitle inci-ergen tayfa. Kesimin aklı zayıf ve çevresi beta dolu. Aşık olduğu, az anaçlık bulup nöral ağ işlediği dişiye altın dişi damgası vurması muhtemeldi. Tcma bu insanların sosyal çevresinde altın dişi hatta saf omega olmayacağını biliyordu. Hiç kafa bulandırmamak istemiştir. Tabi sanatsal bazda başlığın bütünselliği var, parçalar sonra birleşiyor. Kuran da böyledir mesela bütün elmalar kırmızıdır der, ateistler açık buldum zaaa yeşil elma var moruq der. Fakat başka ayette istisna olarak yeşil olabileceği belirtilir gibi. Tcma kendi altın dişisinden bahsederken, bakın siz bu dişiyi kavrayacak kapasiteye geldiğinizde, dişi radarınıza girdiğinde hazır olmalısın diye bilgileri verdi. Başlığa yeni başlamış birisi tüm kavramları bir anda duysa kafası allak bullak olacaktı.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster