/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1 -8
    Sözlük iyice saçmalamaya başladı amk adamın siyasi görüşüyle dolmuşta yaşlı olduğu için yer istemesi ne alaka biri de demiş leş kokusundan da mı anlamadın gerçekten bizim daha akılcı davranmamız gerekiyor onlar gibi beyinsizce konuşmamız değil
    ···
    1. 1.
      +2
      5 milyon suriyeli ile bizi yaşamaya mahkum kılan bu parti seçmeni değil mi? Bir sokok köpeği kadar değerleri yok nezdimde.
      ···
      1. 1.
        -1
        Gece giriyordum senin gibi liselilerle karşılaşmamak için artık iyice soğudum sizler liseli huur çocuklarısınız ananızı zütünden gibeyim her yaşlıya da yer veririm ilerde senin gibi düşünenler yüzünden yaşlılara artık muamelesi yapılacak neyse ananızı o milf ananızı memelerini patlata patlata gibeyim
        ···
      2. 2.
        +2
        Umarım o suriyeliler anana kız kardeşine hunharca 15 20 kişi tecavüz eder. Umarın ki o suriyeliler Ananın memelerini koparır. Umarim ananın o buruşuk dıbını yararlar.
        ···
      3. 3.
        0
        O kadar baştan başa boş bir cümle ki açıklama bile yapamayacağım ben de dexeri sevmem ama bu hiç hoş değil
        ···
      4. 4.
        0
        Hoş olması mı gerek? Polyanacılık mı oynayalım? Benim mahallemde onlarca Suriyeli var üredikçe ürüyorlar görüntü kirliliği yaratıyorlar dükkanlar açarak pastaya ortak oluyorlar. Bu yetmiyor adam bıçaklıyorlar 14 yaşindaki engelle kızımıza cinsel istismar uyguluyorlar, tecavüz ediyorlar. Bunu kim sagladi ak parti secmeni her turlu kotulugun alâsını hakediyorlar. Bu huur evladının da umarım annesine tecavüz ederler.
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster