/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    0
    Doğru diyorsun reis ama koyuyor koymazmı
    ···
    1. 1.
      0
      Bir süre sonra geçiyor (: sadece bi kere konuşulan konu bunlar, kız zaten seni seviyorsa bu konu bi daha açılmaz. Ayrıca her ilişkinde yaşayacaksın bunu. Ve kız da şu an onu nasıl seviyordur diye falan düşünüyordur, karşılıklı.
      ···
    2. 2.
      0
      Ya hani bence böyle şeyler özel olur gerçekten sevdiğin kişiyle yaşarsın yani 2 aylık biriyle yaşanmaz benim kafamdaki sorunun kaynağı bu özel hissedememek o anlamda
      ···
    3. 3.
      0
      O an canı istemiş yapmıştır, karşısındaki kişiyle arasında cinsel çekim olmuştur vs vs.. ama bu senleyken de özel olmayan kişilerle yapacağı anldıbına gelmez tabi ki. O zaman hayatında sevdiği biri yoktu yapıp yapmaması bir şey fark etmezdi. Sen olunca gözü neden onları görsün ki?
      Asıl sen o ilk aşkınla karşılaşsan eskiden hem sevişmişsiniz hem aşıksın, ben çıldırırım bu düşünceyle. Aşk varmış arada bi kere ya görünce hisleri canlanırsa diye düşünürüm. Ay şu an bile sinir oldum valla, parçalayasım var cinayet işleyesim var. Sinirden kudurmadan gidiyorum, kızın aklına da bu gelip böyle düşünebilir mesela. Benim için özel değildi görsem anlam ifade etmez sonraki hayatımda yer kaplamaz anlamı yok,ama biricik sevgilimi çok seviyorum ama onun huur eski sevgilisini unutmama şansı var hem duygu hem uzun ilişki ciks var. Hem tek onla sevişmiş ya onunla beni kıyaslarsa? Ya ona dokunduğu aşkla bana dokunmazsa? O ilk aşkı sonuçta onla seviştiği gibi benimle sevişir mi? Ya benimle ilk sevişmesinde onunla olduğu uyumu yakalayamazsak da aklına onla ne güzeldi deyip aklı ona gider mi? Bunlar kızın kafasına sadece 5 dakika içinde gelen sorular, onun işi de zor yani. O yüzden süreçi atlatmaya bakın ikiniz de.
      ···
    4. 4.
      0
      Ayrıca diğer kıza aşkım buna sevdiğim diyosun ya o kızı unutmamışsan sevişirken bi aklının köşesinde olursa? Olm beni germeyin sinirlendirmeyin bak iyice sinirleniyorum nasıl yaparsın bunu o kıza ya?
      ···
    5. 5.
      0
      ilk aşkımdı bitti artık yok bir kişi oldu o kadar dostum ben severek yaptım hevesle değil cinsellik özel birşey özel biriyle yaşanmalı bana göre zevk için yapmak saçma iki kişi arasındaki sevginin doruk noktasıdır peki ya sen senin aklına. Geliyormu sevgilinle sevişirken öncekiler?
      ···
    6. 6.
      0
      Onun ilk aşkıyla yaptığı geliyor ve tüm hevesim kaçıyor.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster