/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    -2
    Bu ateistlerin dinsizlerin dinsizliğine en ufak laf edince hemen hakaret ederek haklı çıkmaya çalışırlar... Eşcinselliği, ayyaşlığı, her çeşit ahlaksızlığı, pisliği dinleriymiş gibi, yok özgürlük, yok kendi tercihi falan diye savunurlar. Başkasının da illa gözünün içine sokmak isterler her haltlarını. Özgürlük diye.

    Ama kendileri nedense müslümanlara öfke ve nefretle bakar, onların özgürlüklerini, haklarını çok görür. Kendine verilen haklarla yetinmeyip, onların haklarını kısıtlamaya çalışır.

    Bakın beyler, bu ülkeyi Müslüman Türk halkı fethetti ve kendine vatan yaptı, siz hangi milletten, hangi dindensiniz bilmiyorum ama müslüman Türk olmadığınız kesin. O zaman yok öyle dağdan gelip bağdakine karışmak... Gidin dünyanın en dinsiz yeri neresiyse orada yaşayın...

    Çünkü gerçekten bu ülkede size hep istediğiniz, dinsizlere özel ayrıcalıklar artık yok ve olmayacak da. Milletin dini size batıyor, size karışılmayınca, siz başkasına karışmak istiyorsunuz biliyorum ama malesef ya batacak, ya da çekip yurtdışında huzurlu yaşayacaksınız.

    Arabistana git diyecekler için de peşin peşin diyorum.. Doğu da batı da Allahındır. müslümanlık arabistanın malı değildir, tüm insanlığa indirilmiş bir dindir, güzel ahlakı tamamlamak, nefsin aşağılık hayvansal isteklerini sınırlandırıp Allahın nuruna kavuşturmak için gelmiştir. Nerede yaşayacağımı kimseye sormam, çünkü ben kimsenin hayatına karışmıyorum. Başkasının hayatına karışanı postalayacaksın bu ülkeden. net
    ···
   tümünü göster