/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +1 -1
    Bari size anlatayımda sinirim boşalsın.

    Spor salonunda sporumuzu yaptık bir adam kim olduğunu bilmiyorum ve ne iş yaptıklarını bilmediğim kafile halinde kızlarla ( hergün başka bir kafile ) salona geliyor çalışıyoruz kardeş kardeş.

    Neyse kızın birisi sürekli koşu bandında bi koşuyor bi yürüyor. Çalışmamız bitti bizim geçtik soyunma odasına duş giyinme falan o ara salonun sahibi geldi tuvalete girdi işiyor. Oğlanın biri geldi abi birisi bayıldı dedi. Meğerse bu kevaşenin tansiyonu düşmüş bayılmış amk.

    Sağlıkçı olduğum için gittim baktım kızın bacakları tavana dikmişler tutuyorlar. Kibarca kardeşim abartılı tutuyorsun indir dedim yarıya ordan biri geldi sen sağlıkçı mısın belgen var mı diye çıkıştı ( akli sıra beni ezecek müdahale ettim diye ) evet dedim. iyi bende sağlıkçıyım dedi bana dik dik iyi dedim ben diyeceğimi dedim o ayakları o kadar dikmeniz yarar değil zarar getirir ayrıca şu kaybetmiş bir sporcunun bayılınca başı düz değil yan durur bu her vatandaş icin geçerlidir siz bilirsiniz dedim soyunma odasına gećtim.

    Çantamı aldım çıkarken bi baktım kızın kafası yana cevrilmis ayakları benim dediğim yükseklikte başında bekliyorlar. Şimdi e anasının dıbına kerkük boru hattı döşeyip ülkeye doğal gaz gönderdiğimin pici madem artistlik yaptın çalımlar falan sözünün arkasında dursana dıbını ilini dilini gibtiğimin teflon tava suratlısı neden dediğimi sonradan pişman olup uyguluyorsunda orda üç beş am gördün diye ben söylediğimde bana dayı dayı belge soruyorsun ? Senin belgenin de amina koyim seni oraya getirenin de amina koyim seni sağlıkçı yapan okulun da amina koyim seni sağlıkçılığa yönlendiren bireyinde amina koyim. Anasını kerhanede seansı 70 muamele 100 e pazarladığımın çocuğu seni.

    Aklı sıra beni orda kızların önünde küçük düşürdü ama usul usul da dediğimi yaptı beyler zoruma gitti anlıyor musunuz zoruma gitti amk.
    ···
   tümünü göster