/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +1 -1
    düzenli ciks hayatı ya da kadınların ilgisi altında boğulmak ya da üzerine düştüğünüz her kadını yatağa atabilmek.. ayda yılda bir olan bu durum artık düzenli bir gelişim gösterdi ve son bir kaç yılda akıl almaz sayıda kadınla birlikte oldum . insanlar asla ihtimal vermediler . sonra onlarda görmeye başladılar ve bu sefer de sustular . kimse kimsenin iyiliğini istemiyor ama herkes mutlu olmak istiyor . anlamıyorum , gerçekten anlamıyorum . eşcinsel falan değilim öylesine alınmış bir nick vakti zamanında . ama aslolan şu ki duygularım köreldi . bir kadının inlemesinde hep şu sahneyle karşılaşır oldum artık , nejat işlerin elindeki biraya methiyeler yağdırdığı hatunun o sırada ona muamele ettiği sahne . tanrım çok büyük bir boşluktayım . şöyle soktum böyle çıkardımcılık yok yemin ederim . zaten bilen bilir , bir süre sonra asla ne anlatmaya ne yardımcı olmaya kalkışıyorsunuz diyer erkeklere . çünkü zaten inanmazlar biliyorsunuz . çürüyüp gidişlerini izliyorsunuz .

    bir kadınla ciks yapmak bir şey ifade etmez bu arada. bir garanti değildir. asla da olmamıştır . şöyle ki öyle iyi bir baştan çıkarmayla yatağa girdiğiniz hatunun ağladığını hayal edin . kendini ifade edemeyen çok fazla kadın var . eşlerine sevgililerine. canım yanmıyor değil ama onlar aldatmayı seçiyor bense doğamı gerçekleştiriyorum . artık umrumda olmuyor pek . aklınızda bulunsun , antalya izmir gibi şehirlerde sayısı belirsiz kadınla birlikte oldum . çoğu aldatıyor . hele yirmilerinin başlarında olanlar . aklınızda bulunsun ama zaten haberiniz olmazdı . sadece şunu söylemek istiyorum . sadece çok zengin insanlar ya da ünlü isimler yatakta en büyük zevkleri yaşamıyorlar .

    yazıyı güzel bi lafla bitirmek isterim sevgili okuyan kardeşim.
    hani diyorlar ya ferregrafi insanın beynini bozuyor , beklentilerini etkiliyor . sonra insan gerçek hayatta böyle şeyler olmadığını görünce yıkılıyor falan fistan diye .. yok öyle bir şey kardeşim . bir kadın ağzına almayabilir . bir kadın ağzına gelmenizi istemediğini söyleyebilir . bir başkası bir başka şeyi yapmak istemediğini . böyle kadınları bir ferre filmde evire çevire ciks doll gibi kullanmayı öğreniyorsunuz zamanla . ondan dilemeden , istemeden . kendi kendine oluyor bunlar . hizmet ettiklerini biliyorlar sonra yani hatırlıyorlar kadın olduklarını . ben onlara kadın olduklarını hatırlatmak için varım . sağlıcakla kalın . ha bi de yarım saat pompa yapıpta hatuna yetebildiğinizi falan düşünüp kendi kendinize gerilmeyin arkadaşlar . saatlerce takılan bebeler var . daha iyileri hep var , oturmuş bir teknikle ilaçsız saatlerce bunu yapabilen ve kanıtlayan insanlar var . eskiden ben de böyle övünürdüm içten içe , yettiğimi düşünürdüm . nispeten yetersiniz de ama .. gel gör ki şunu farkediyor insan zamanla . erkeklerin özgüveni o kadar zayıf ki , her birleşmeden önce ilaç kullananı mı dersin geciktirici süreni mi .. süre önemli ama işi bilmekte öyle . takmayın kafanıza . gün gelir siz de hayalinizdeki kıza kavuşursunuz . ama hata yapmamaya ve karakterinizden ödün vermemeye dikkat edin . son olarak instagram ilgi huurlarını gibmeyin arkadaşlar , haketmiyorlar. teşekkürler
    ···
   tümünü göster