/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +8 -1
    Pekala. Madem düzgün konuşmaya davet ediyorsun. istediğin gibi olsun.
    Laboratuvarda bu köpeklerin nasıl oluşturulduklarını da araştırmışsındır diye tahmin ediyorum. Bu köpekler, sıradan doğada var olan köpekler değil. Laboratuvar'da bir takım işlemlerden / melezleştirmelerden sonra ortaya çıkmış bir cins. Ancak, burada benim kızdığım nokta, sonucunun ne olduğunu bilmeden bu eyleme devam edilmesi. Canlı olan her şeyin hakları vardır. Madem bir hata yaptın, testlere devam edilseydi de o hayvan'da sırf beyni büyüyor diye (elinde olmadan) acı çekmeseydi ve beynindeki bazı yerlerin hasar görmesinden dolayı sahibini bile tanıyamaz duruma gelmeseydi.
    insanoğlu olarak her zaman daha fazlasını isteriz. Kendimizin bir tak becerdiğimizi sanarız. Karşımızdakinin ne olacağına, ne yaşayacağına bakmayız (genelleme yapıyorum). Burada hayvan olan aslında pitbull değil. Bizzat pitbull'un oluşturulmasında rol alan, sorunları görüp görmemezlikten gelen insanlardır.
    Şuda bir gerçek, bu hayvanlar istemsizce ellerinde olmadan kendilerini kaybediyorlar. Bana göre, bu cinsin belirli bir yerde toplanması. Halkın bakımına sunulmaması. Yada, belirli bir süre insanların bakmasına izin verilmesi. Daha sonrasında hem kendilerine hemde başkalarına zarar vermeyecekleri bir ortamda tutulması (bakım evleri vs.).
    Dolayısı ile insanlar serzenişlerinde haksız sayılmazlar. Hayvan ne yaptığını bilmiyor ki. iç güdüsel olarak, yada ne hissediyorsa o eylemi gerçekleştiriyor. insanların sen ve senin gibi pitbull besleyenlere tepkisinin altındaki asıl neden bence bu.
    Hayvanları hepimiz severiz, bize zarar vermedikleri sürece. Nasıl ki onların içgüdüsel olarak saldırma eylemleri varsa, bizim de saldırılara karşı içgüdüsel olarak savunmamız var.
    Yani körü körüne bu hayvanların da savunulması anlamsız. Ben sana bunu anlatmaya çalışıyorum. Dediğim şekilde, belirli bir süre bakılsa bence bu sorunlarda ortadan kalkar.
    ···
   tümünü göster