/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +17
    evine sıçayım
    ···
    1. 1.
      +3
      Allah kimseye yaşatmasın. Düşünsene oğlun oluyor seviniyorsun geleceğin delikanlısı ne canlar yakar bu be falan diyorsun kendi gençliğinle kıyaslıyorsun erkek, herif diye yetiştirdiğin biricik oğlun zütten yiyor. Oğlunun muallak olduğuna mı yanacaksın yoksa zütten yediğine mi? iki ucu taklu deynek amk. Baba abim top mu oldu kısmında sigarayı yaktım.
      ···
      1. 1.
        +2
        uzun olayi gotten yiyora indirgersen tabi kulaga hos gelmez. yazik, cok zor bir durum. hele turkiye gibi ataerkil, erkek olmanin allahin bir lutfu oldugu bir ulkede cok daha zor. ama bunun yani sira adam escinselse de yapabilecegi birsey yok. oldugundan farkli yasamaya zorunlu kalmanin ne kadar zor oldugunu yakin zamanda ruzgar erkoclar'in anlattiklari ile bir nebze anladik. neyse zor bir durum. benim oglum escinsel olsa cok uzulurum ama yapacak birsey olmadigini da kabul ederim. oyle oz ogluma baska sey yiyorsun felan demem ya da azarlamam.
        ···
    2. 2.
      +1
      Panpa eşcinsellik hermafrodit yani iki cinsel organla doğmadığı sürece tedavisi olan bir "hastalık". Hatta günümüz teknolojisi ve bilimin sağlık yönündeki ilerlemeleri sayesinde hermafroditlere bile bir çözüm bulunabiliyor amk.
      ···
      1. 1.
        +1
        oyle degil uzun, onlar kendini erkek vucudunda kadin gibi hissediyorlar. aslinda ruhen nasil hissettikleri onemliyken biz onlari vucutlari gibi yasamaya zorluyoruz. ruzgar erkoclar dizilerde diger erkeklerle sarmas dolas rol yaparken cok assagilanmis hissettigini anlatmisti. bu durum onu yillarca derinden yaralamis. sanirim butun escinseller icin durum ayni. asil sorun ise, biz heterolar onlari anlamaya calisiyoruz veya anladigimizi zannedip yargiliyoruz. ama bosuna cunku anlayamayiz. o yuzden ozgur birakmaliyiz.
        ···
   tümünü göster