/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +1 -2
    hiç yaşamadım ama yazıcam bi tane :
    Ananemle babanem aynı evde kalıyolardı, babanem hastalıktan bitap düşmüş ailecek onu ziyarete gittik. Babanem ona yaklaşmamı, kulağıma bişeyler fısıldayacağını söyledi, dedi ki "ben size büyü yaptım, geri çeviremedim ailecek öleceksiniz" bunu dedi. Bunu dedikten hemen sonra çığlık attı ve öldü.
    Battaniyesini çıkardık bi baktık yatak full kan, annem latince biliyodu ve ananem jinn diye çığlık atınca annem "Anne ne cini ne diyosun sen ?!" diye bağırdı. Bende daha fazla tutamadım ve "Babanem bize büyü yapmış, bana diyince çığlık atıp öldü" bunu dedim, dışardan arapça kelimeler fısıldandığını fark ettim, aileyi arkama aldım, ananem hariç tabi, dışarı çıktık.
    Bi baktık babanem bize arapça küfür ediyo, bende arapça küfürleri biliyom birisi bana küfrederse diye, ailecek kafa gitti çünkü babanem kanlar içinde yatarken nasıl dışarı geldi diye. izlendiğimi hissettim ve eve doğru baktım, ananemin yüzü kap kara olmuş, gözleri beyaz bi noktaya dönüşmüş, ağzı kanlı bana sırıtıyo. Anneme dedim "ananem bana bakıyo" diye. Annem baktı hakkatten öyle, oranın meşhur cinci hocasına gittik.
    Olayları anlattık, hoca bana dedi ki "babanen sana büyü yapmış, hiç kertenkele öldürdün mü ?" bende evet diyince hoca kahrolmuştu, ifritler peşime takılmış. Hoca dedi bunun çözümü muska, yazdı muskayı, sakın okuma ve günah işleme dedi, eve gittik. Hiç günah işlemedim, ama evde uyurken hep bi izlendiğimi hissediyodum, bi gün döndüm kafamı bi baktım babanem üstümde, yanında da ananem ve baz kadınlar var.
    Çığlık attım ama nafile, bağıramıyorum, saatte gece 4 bizimkilerin en uykulu olduğu saat. Onlara dedim "Ne günah işledim, niye geldiniz ?" diye, ama bunu derken altıma sıçıyorum ama belli etmemeye çalışıyorum, dediler ki "biz seni korumaya geldik" devdıbını siz getirin pnplar
    ···
    1. 1.
      +2
      Sonra bir baktım anneannem titremeye başlamıştı, odada ışık hızında hareket ediyordu ışıkla parlayıp babaannemle diğer kokoşlara arkeo çekmeye başladı, hepsini havada tuttu çekkğ yaptıktan sonra üstüme çıktı ve 25 cm lik kamaşullahını çıkartıp suratımı kırbaçlıyordu...
      ···
      1. 1.
        0
        senin dıbına koyim :D sdfkjhsdkjfhskjdhfkjhsdkjhf
        ···
      2. 2.
        0
        Ahajwhwlwbe helal et panpa ;) adamsın
        ···
   tümünü göster