/i/Araba

arabalar insanın kişiliğini yansıtır.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    Hocam şimdi kimsenin mağdur olmasını istemem, ama o tarz araçları alip 2k aşağıya satmak zor. Heleki 310k da olduğu için. Normal şartlarda sorun olmaz ama ülkemizde araca bakim yapılmıyor doğru düzgün. Üstüne bide arabaları piyasası var yok diye niceliyoruz. Eğer nakit para ile alacak olsan fiyatta fedakarlık yapılabilirdi ama borca karşılık alıyorsun bu yüzden bu araç benim gözümde 5k ile 6k arası değişir. Oda boya değişen vs vs niceliklere göre. En temizi alın adamı yanınıza gidin 2-3 galeriye bu aracı satmak istiyoruz ne eder diye sorun. Galerici ne verirse o paraya alin. Çünkü sizde bu araci alınca noter, sigorta vergi vs giderleriniz olucak. Onları galerici kendi kafasında hesaplayıp fiyat vericek. O paraya aracı adam size verirse alın. Yoksa ortada herhangi bir sözleşme senet vs varsa hiç ugrasmayip icraya verin. Her türlü yardımcı olmaya çalışırım.
    ···
    1. 1.
      0
      Oncelikle cok teşekkür ederim ustam... malesef aramizda bir sözleşme veya resmi bir belge yok bu borca dair. Zaten bu şahista galericiydi iflas etti suan kendi çapında al sat işi yapıyor... yani bu şehirdeki çoğu galericiyle arası iyidir, işin cambazı biraz. Ama dedikleriniz doğru bu arabanın devir masrafı, sigorta masrafı derken birsürü masraf çıkacak. Aslında paramiza uygun ve piyasası olan bir araba bul demiştik, sanırım bu arabayı almayıp başka araba bulmasını beklemek en mantiklisi? Neresinden tutarsanız tutun alınacak bir araba değil..
      ···
    2. 2.
      +1
      Hocam eğer bu işten anlayan birisiyle bu işi otomobil yoluyla halletmeye çalışmayın. Çünkü bu işten anlayan biri ağır kazalı veya motoru bitik aracı bir iki ufak dokunusla aracı kusursuz hale getirip size verebilir. Haa illaki araçla olacaksa piyasası olan bir aracı alın. Ve muhakkak expertize daha sonra sanayide ustaya gösterin. Ama eğer alacak karşısı alıyorsanız piyasasından 3k aşağı alın çünkü emin olun araç alip satmak hem masrafli hemde zordur bu piyasada hemen satılmaz. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
      ···
    3. 3.
      0
      Kesinlikle öyle, böyle tiplerden araba alınmaz aslında işin cambazı adam, sağlam bir araba bulması çok zor.. Biz de aynen öyle dedik arkadaşa bu arabayı almıyoruz (honda accord) bize piyasası olan bir araba bul. Zaten bundan bir arbaa alirsam en ince detayına kadar heryerini inceletirim güven olmaz buna. Teşekkürler hocam çok sağolun fikirleriniz ve yardimlariniz için
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster