/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    +1
    Öncelikle arkadaşlar klagib ergen hikayelerinden değildir bu kendi hikayemdir lütfen çalmışsın bin gibi yorumlar atmayın başlıyorum
    NOT:ilgi gelirse seri seri anlatıp geçeceğim

    Kafamı kaldırdım ve gülümsedim güneş suratımı aydınlatıp gözlerimi kamaştırıyordu. Kulağımda kulaklık son ses müzik dinleyerek yürümeye başladım. Okulların açılmasına yalnızca 1 gün kalmıştı.Son gündüzümü tek başıma kafa dinleyerek geçirmek istemiştim. insanları izliyordum herkes bir şeyin derdindeydi bir şeyler başarmanın kazanmanın derdinde.

    ilk kez orada görmüştüm onu şehir merkezinde bir bankta oturuyordum o da yanımdaki bankta boş boş etrafı izlerken istem dışı göz göze gelmiştik ben ayıramamıştım gözlerimi o ise hemen kafasını çevirdi utanmıştı. Baktım kaldım öylece belki dönüp tekrar bakar diye. Rahatsız olmuş olacak ki bir süre sonra ayağa kalktı.Yan yan baktı bana ve hızlı adımlarla uzaklaştı. Sapık sanmıştı galiba beni ya da abaza,o gittikten sonra yerde kalmıştı gözlerim. Kafamı kaldırdım saat 16.00 olmuştu. Zaman çok hızlı geçmişti 2 saattir o gözlerini gördüğümden beri kafamı hiç kaldırmamışım. Aşka inanmazdım ben yaşadığım şey ilk görüşte aşk olamazdı ya da ben inanmak istememiştim bilmiyorum.
    ···
   tümünü göster