/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +6 -16
    Sual 1 : ilk kuran nerde (kemik tahta deri ve taşa) yazılı olan
    Sual 2 : tanrıniz neden savaşçı
    Sual 3 : dininiz kadınları neden kısıtlıyor
    Sual 4 : din adını yaymak için neden kütüphaneleri yaktiginiz
    Sual 5 : hz. Aysenin kayip gerdanlik ve evlenme olayini aciklarmisiniz
    Sual 6 : peygamberiniz lat uzza ve menata neden dua etti ve bu ayetler kuranda değiştirilerek düzeltildi
    Sual 7 : kuran ve peygamberiniz açıklayıcı olmasina ragmen neden mesheplere bölündünüz
    Sual 8 : bilim evrenin yaratılış ve insanin var oluşunu sunarken tanrınız 6 günde tüm düzeni kurup 7. Gün dinlenmisti bu demek oluyorki dünya insan var olmadan önce yoktu ve insan ırkı için yaratıldı. Şuan biz biliyoruzki insandan öncede yasiyanlar vardı neden tanrı yanlış bilgi verdi.
    Sual 9 : her gelişmiş ırkın tanrı tarafından yok edildiği söyleniyor ve kitabindada yazıyor tanrı yarattigi kulun neden gelişmesini istemiyor.
    Sual 10 : tanrının yasaları neden net değil zinanin bile bir sürü gereksinimi var kanıtlanması icin
    Sual 11 : tanrı bir ve bilge ise gelen kitabin her dile cevrilirken anlam ve yapisinin bozulmadan kalmasını sağlamalıdı ama yapmadi ozaman sizin tanriniz küçük bir cocuk mu yeni yenimi öğreniyor
    Sual 12 : arapça tevhid ile okunmasıyla müzikal bir tını çıkmakta fakat tanrınız müziğin şeytanın işi ona armagan ettigi bir hediye oldugunu söylüyor.
    Sual 13 : her ırka bir kitap gönderdim diyor ve yine israil oğullarının tanrısı olugunu söylüyor ki bu sadece o dönemi düşünürsek başka tanrıların oldugununda apaçık kanıtıdır.

    Neyse sıkıldım yazmaktan bunlara cevap verebilceginizede pek emin değil im ama hic degilden biraz varsa beyniniz açılır.

    Edit:okuyan herkes ya bakıp gidiyor yada gibilmis amcık gibi zütünede kalıp arıyor.
    Gidip araştırmadan sadece küfür edip cahil cahil kendini parçalaması için gib arayan arkadaşları (bkz: beni gibin hadi beni gibin) bu başlığa gitmelerini öneririm olmak istediginiz yer burası değil.
    ···
   tümünü göster