/i/Erkekler

XX değil, XY
  1. 1.
    +65 -7
    Ufaktan başlıyorum sabah başlık biraz daha yukarda olmuş olursa devam ederim, en azından biraz mevzuya uyanmış olsun arkadaşlar..

    Bakın beyler, öncelik onlar olsa bile öncelik hiç bir zaman kızlar olmayacak hayatınızda öyle olursa zaten kazanamazsınız onları da.

    Ne saçmaladığını yarram diyenler var aranızda görüyorum hemen açıklayayım; öncelik onlar değilmiş gibi davranacaksınız.

    Mesela arkadaş ortdıbınızda hoşlandığınız kızı umursamayacaksınız ( küs gibi davranmayın tabii) hayvanlık edip sözünü bölmeyeceksiniz tabii ama o yokmuş gibi davranacaksınız, mesela gündelik hayattan konuşmayacaksınız onunla.
    Diğer herkesle böyle şeyleri konuşabilirsiniz fakat o masa da o kızla konuşmayacaksınız. (Herkesle derken diğer kızlara yavşamayın tabii.)
    Bi masa da kızları giblemeyen tek kişi o masada ki tüm kızları kazanır. Ama siz aç gözlülük yapıp diğerlerinin hakkına girmeyin o yüzden sadece hoşlandığınız kızla konuşmayın.

    Ne zamana kadar? Yalnız ikinizin duyacağı birşey konuşana kadar. Mesela yine okuldasınız ama sadece onunla konuşuyorsunuz.

    işte o zaman çok iyi dinleyici olun, sorular sorun destekleyin.

    Ayna taktiğini kullanın, onun hareketlerini çaktırmadan taklit edin. Pgibolojik olarak bu sizi kendine yakın hissetmesine sebep olacak.

    Eğer kişi karşınızdaysa mutlaka arkaya yaslanın, oturduğunuz şeyin kol dayama noktaları varsa bunları kullanın, ve buraya dikkat - kısık sesle sorular sorun. -

    Neden mi ? Çünkü herkes sorular soran anladığını belirten veya ... yani doğrumu anladım diye soran kişiye anlatmaktan çok hoşlanır.

    Yani kişi hoşnut hale gelmek istediğinden dolayı, siz kısık sesle bi kaç soru sorduktan sonra hatun kişi siz daha ağzınızı açar açmaz size doğru yaklaşmaya çalışıcak. Ve 1-0. ilk golü attınız bilişsel de olsa size boyun eğdiğinde mutlu olduğunu bilinç altı kaydedecek. Bu sonra ki aşamalar da hep işinize yarayacak..

    Ortamda onunla konuşmama sebebim neydi diye soran olursa, insan beyni yöneten ve yönetilen arayışına her zaman girer. Dolayısıyla yönetene her zaman yaklaşmaya çalışır.

    E ama ben yönetmiyorum muhabbeti hatta ben susuyorum diyorsunuz farkındayım. Burada da özgüveninizi her zaman son noktalarda tamamlayacaksınız, mesela mevzu alkol herkes atıp tutuyor ben öyle içerim falan diye. Mevzu bitmeye yakın bu konuda birşey söyleyeceksiniz. Oturan herkes başta sizin bu konuda iddianız olmadığını düşündüğünden dolayı siz bunu söylediğinizde ortama “ainesi iştir kişinin, lafa bakılmaz” mesajını vereceksiniz.. Nasıl ama tam bir yarı tanrı tasviri gibi değil mi (:

    Ne oldu burada ortamda bi anda en güçlü aday oldunuz, beğendiğinize göre hamle yapmaya hazırsınız (:

    ilgi olursa devam edicem +30 şuku yada çugu yeterli

    kim ne vermek isterse kafanıza göre
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      Eveeeet gene başladık. Ne yapıyorsunuz arkadaşlar, sevdiğiniz kızı iplemiyorsunuz, o bir anda size gelip, lütfen benle sevişşş, lütfen lütfen, çok ciksisin diyor ve sevişmeye başlıyorsunuzz.
      ···
      1. 1.
        -1
        Orda öyle birşey yazmıyor anlayışını gibtiğimin sığırı orada ortamda başkaları varken yazıyor. Sığır tam sığır
        ···
      2. 2.
        0

        REiZiN BURADA VE ANNENi BABANDAN KURTARMAYA GELDi

        ···
   tümünü göster