/i/Erkekler

XX değil, XY
  1. 51.
    +3
    insanları ezmek ve dominant olmak görünürde bir başarı sağlıyor ve hayatta her kapıyı sana açıyormuş hissi veriyor olabilir lakin bu yalnızca bireysel sosyal başarı sağlayabilir ve samimi bir ilişki içerisine asla girememene sebep olur. Bu benim şahsi düşüncem. Sosyal çevrede her bireyi bir meta, yani yönetecek veya yönetilecek bir varlık olarak görmek çok ilkel bir düşünce. Karşıdaki insanların bu agresif tutumlara karşı teslimiyetçi ya da nötr bir tepki göstermesi başarıya ulaşmak değil sağlam sosyal bir ilişki kuramamaktır bana göre. Ama yine de yazdıkların için eline sağlık, iyi günler
    ···
    1. 1.
      +1
      Ben yorumların için çok teşekkür ediyorum bu konu da kısmen sana katıldığımı üzülerek belirtiyorum.

      Üzülmemin sebebi: Kalıcılığı yakalamanın şartları böyle olması. Ve bunu da cümle aralarında belirtiyorum. Kesinlikle vicdansız olmamayı merhametli olmanın liderlik konusunda asıl şartlardan biri olduğunu belirtiyorum.

      Beklemede de kal -takımı sırtlamak- diye bi paragraf atıcam bu değerli yorumun için.

      Yeri geldiğinde yönetenin sorumluluğunu nasıl taşımamız gerektiğini bu paragrafta ayrıntılı anlatıcam.

      Yine de eleştirinin su zütürmez bir gerçeği var.
      O da kimse bizim dogmatik hallerimizi çoğu zaman sevmeyecek, tamamen bilinçüstü kararlarımızla yaptığımız hareketler sevilecek...
      ···
    2. 2.
      +1
      panpa insan ilişkileri sürekli kurguyla taktikle yürümez. nerde nasıl davranacağını hayatı yaşaya yaşaya öğrenirsin. burda ki çoğu kişinin özgüveninde problem var sıkıntı orda hormonal ekgiblik ten kaynaklı bi özgüvensizlik yani güçsüzlük yada tipsizlikten kaynaklanıyordur bu ikisi olduğu zaman kendine güvenin gelir ve taktiğe falanda ihtiyaç duymazsın bence
      ···
      1. 1.
        +1
        Bu yanlış işte, hayatta yaptığımız çoğu hareket ( yürümek dahil reflekstir, yürümek için ilk adımı attığında diğer adımlar istemsiz takip eder) burda yaptığımız şey, liderliği reflekse dönüştürmek.
        Mesela savunma sanatlarının tamamında bloklar refleks haline getirilmeye çalışılır. Bir kere öğrenirsin deneyerek refleks haline getirirsin. Beyin olumsuzluk tanımaz.. bir örnek daha “sakın liseye geçiş sınavının olduğu günü düşünme “ dersem düşünmeden duramazsın(:
        ···
      2. 2.
        0
        panpa haklısın. dediğini anladım;bilinçaltı programlama gibi bişeyden bahsediyorsun, baskın davranışları otomatikleştirerek kişiliğine yansıtmaktan bahsediyorsun ama bu işin yazıyla olduğunu düşünmüyorum. çünkü şahsen konuşuyorum ben okuduğumda çok fazla kurgularım olaylar karşısında bu okuduklarımı. rahat vermemeye başlıyor bir süre sonra insan içinden giberim taktiğini amk kendi kafama göre yaşayacağım diyor mesela
        ···
      3. 3.
        0
        Tam olarak bahsettiğim buydu fakat
        Kesinlikle burda da sen haklısın, bunun için insanlar haftalık seminerler veriyorlar, çünkü kalıcılığı sağlamak için doğru cümlelerin yazılması maalesef yetmiyor.

        Ama yine de burada verdiğim örnekler çok basit ve eğlenceli şeyler olduğu için denemeler size başardığınızı gösterecek dolayısıyla yazılan çoğu şeyi uygulayıp kendinize katmış olacaksınız.

        Baştan beri diğer başlıklardan farklı iddiam hep vereceğim örnekler oldu.

        Çünkü yapacağımız şeyler basit ama güçlü şeyler. Sonrasında ilgilenenler olursa zorluk-mutluluk dengesini yükseltebiliriz özel mesajlardan..
        ···
      4. 4.
        0
        sağolasın panpa
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster