/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +1
    emperyalistler bunu çok denediler ama yapamadılar. ülke içinde böyle bir zemin yok. kürt-türk, dinci-laik, sunni-alevi, zengin-fakir, a'cı-b'ci vs bu ülkede birbirinin boğazına yapışacak kadar düşmanlık besleyen ve nüfusları kayda değer karşıt gruplar yok bence. (beyin fakiri futbol holiganları var tabi ama onları giblemiyorum) bence sadece ülkedeki suriyeli, afgan vs gibi "mülteci" dediğimiz, sayıları milyonlarla ifade edilen yabancı gruplar çatışma riski oluşturabilir ama onun da önünü hemen alırlar.
    ···
    1. 1.
      +1
      Onunda önünü alamayacaksak biz ne diye devletiz yani. Yalnız bence Sağ-sol arasında büyük bir çatışma var özellikle şu zamanlarda yapılan Atatürk heykellerine yapılan sistematik saldırılar biraz tedirgin ediyor.
      ···
    2. 2.
      +2
      bizim tabirimizle çomar-atatürkçü kesim. Atatürkçü kesim birini bu sebeple öldürecek kadar eğitimsiz değil. Çomar kesim de bu sebepten adam öldürmez eski kuşağın çoğu Atatürkü sever saygı duyar. Benim tahminim pyd ye yapılan 1000 tır silah yardımı. Bunlarla da suriyeden kaçan göçmenler silahlandırılır paralı asker hesabı. Asıl tehlike göçmenler bana göre.Ben bile sora sora 2.3 milyon göçmenden para karşılığında adam vuracak 1000 kişi bulurum
      ···
   tümünü göster