/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +1 -2
    Selamun Aleyküm zalımın oğulları ben Rumeysa ablanız. Siz namaz kılmayan inciciler siz var ya siz aslında iyi çocuklarsınız siz de allahın kulusunuz kılın şu namazı be kurban.

    siz allahu teala dan korkmaz kuldan utanmaz zalımın oğulları hadi kalkın kılın cumayı. Huşu içinde dinleyin sonra irkilin imam efendinin ezanıyla. Alın soğuk suyla abdestinizi ki söndürün şeytanın ateşini.

    Üç kere ağıza üç kere buruna su verin kurban. En son el parmaklarınızla ayak parmaklarınız kavuşsun. Ovalayın o minik parmaklarınızın arasını suyun altında. Öyle bir ovalayın ki aksın ayaklarınızın kiri pası.

    Eğer rüyalandıysanız yatsıdan sonra gusul abdesti alacaksınız unutmayın kikikikiki

    Rümeysa abla ben bilmem gusül nasıl alınır diyorsanız anlatayım hemen:

    Bu işi adabına uygun yapmak gerek.

    ilk önce kaynatın suyu kazanda. Aman peder ya da valide görmesin sabah sabah utandırır sizi : ) Eski topraklar bilir o saatte yıkanmanın sebebini.

    Avret mahallini iyi yıkayın. Bakın bu hiçbir fıkıh , ilim kitabında geçmez ama şu tavsiyemi iyi dinleyin.

    Özelikle anüsünüzü yani makadınızı kaba tabirle zütünüzü iyi yıkayın. Rümeysa ablanız bilir sizi. Sabahtan akşama kadar ketçaplı mayonezli hardalı hamburgerleri yeyip bilgisayar başında oturuyorsunuz. Tuvalete gidince iyi yıkamıyorsunuz zütünüzü be zalımın oğulları

    O tak parçaları yapışıyor çimento gibi kuruyor zütünüzde. O yüzden ilk orayı yıkayın. Gerekirse su tutmadan önce spatulayla kazıyın. Kazıyın dökülsün takunuzun parçaları kazıyın ki şeytan korksun sizden.

    Niyet üç ağıza üç burna su , sonra iğne deliği kadar boşluk kalmayacak şekilde anüsten ayak parmaklarına kadar her yeri ıslatın bitti bu iş. Ne şeytan kalır yanınızda ne musibet.

    Eeee hala ne duruyorsunuz. Bak geliyor Rümeysa ablanızın tavası kafaya.
    ···
   tümünü göster