/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +2
    E amk Ankara Gazi Üniversitesi kötü mü? Türkiye’nin sayılı okullarından biri. En önemlisi devlet üniversitesi. Baba parasıyla kazanılan özellerden değil!

    Mezun olduğum bölüm ile alakalı bir iş yapıyorum ben. Yıllardır da çalışıyorum ve bir kere bile işsiz kalmadım. KPS Sınavına bir kere girmedim. ihtiyacım olmadı. Eğitimi de güzeldi yani Ankara Gazi Üniversitesinin. Sandığın gibi taktan değil eğitimi.

    Yabancı dil insanın kendi elinde. Sen Alanya/Antalya gibi yerlere git de gör ilk okul bile okumamış kürtlerin konuştuğu dilleri. Üniversite eğitimi ile alakalı değil o işler.

    Ayrıca son madden komik amk komik! Spor yapacakmış da enstrüman çalacakmış da... Geç amk geç GEÇ BUNLARI!

    Eşşek gibi biliyorsun sen de salağa yatma adamın varsa hiç birine gerek yok, adamın yoksa da spor mpor değil emek gerek! Çok çalışmak ve aza razı olmak. O bahsettiğin plaza işi hayaller yalnızca %2 ya var ya yok.
    ···
    1. 1.
      0
      Güldürdün panpa. Son maddeye bu kadar takmandan obez olduğunu anlayabiliyorum. Üniversite mezunu adam o şartların hepsini sağlar ve üstüne bakımlı, görünüşüne dikkat eden, fit bireylerdir. Gazi Üniversitesi dediğin yer siyasi okulun biri amk; bilim ndıbına, kafası ışık saçan insanlar yetiştirme ndıbına pek bir şey beklenemez.
      ···
    2. 2.
      0
      Ahahahha obez demek. Neyse sana bu fikrinin aksini kanıtlamaya uğraşacak değilim.

      Zaten bahsettiğin üniversitelerde de sadece fit ve atletik vücutlu adamlar ve taş gibi hatunlar okuyor.

      Ulan salak herif Ankara Gazide okudum diyorum. Odtü’de Zülfü Livaneli konseri dinlemişliğim bile var. Bana mı anlatıyorsun?

      Ulan keko ya... Demek sözlerimi okuyup dedin ki obez bu ahahahahha.

      Obeziteye konuyu bağlayana kadar az çok bilgili bir imaj çizip sonunda ne tak olduğunu sergiledin bravo sana.
      ···
    3. 3.
      0
      Gazi Üniversitesi’ni savunacak değilim. Siyasi olduğu doğru ama bütün bölümler değil. Siyaset yapmadan okuyan da vardı benim gibi.

      Ankara Üniversitesi ha keza öyle ama senin gibi ne olduğu belli olmayan biri çıkıp Ankara Üniversitesi’ne de laf eder şimdi. Orada da siyaset vardı diye.

      Siyaset olmayan bir okul hayali kuruyorsan yok. Öyle bir şey yok. Hür iradedeki gençler bilinçli olur siyaset konuşur ülkenin içinde bulunduğu durumu sorgular.

      Bahsettiğin baba parası ile spor salonu okul ev arasında gidip gelen ortam binlerinin ülkenin sorunlarıyla işi olmaz mesela. Apolitik asalak tayfası onlar. Obezler bakın bura önemli. Kaslı ama boş beyinli olmadıktan sonra üniversite okudum demeyin sakın.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster