/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +223 -2
    Özür dileriz kardeşim
    ···
    1. 1.
      +26
      Kız vicdan rahatlatmak için felan hayatımdan çıkma başkasıyla olma yazmış ama bizim erkeğimiz gibtiri çekmiş tebrik ettim. Kız 1 gram pişmansa tüm inci gibebilir beni hatta onları yazarken suratı asık bile değildir.
      ···
      1. 1.
        0
        bu çocuk haklı şuku. Yalnız amk huurları da harbi erkeklerden daha duygusuz haa bir de bize derler erkekler sevmeyi bilmez diye.
        ···
      2. 2.
        +6 -3
        yahu birakin bu isleri, kiz tasak geciyor. yaninda baska kiz arkadaslari da var muhtemelen, bakip gulusuyorlar.

        abinizin su sozunu unutmayin, bir kadin aldatiyorsa, terkediyorsa bunun suclusu sensin.
        bir erkek olarak kadini domine edemezseniz, onun guvenli hissetmesini saglayamazsaniz, ona hayatinda bir erkegin ekgibligini hissettirirseniz;

        gider, aldatir, arayislara girer.

        o yuzden kari gibi duygusallik yaparak, duygusal laflar mesajlar, gibik gibik "askim" "hayatim" muhabbeti ile kadini baglayacagini dusunenler, hele kiza kendini acindirarak, sen benim herseyimsin, sana muhtacim muhabbeti cekerek kadini kendine baglayacagini sanan ahmaklar, unutmayin, erkek gibi bir erkek cikarsa karsisina onu ziplata ziplata gibecektir, siz de buraya gelip anca boyle baslik acarsiniz.

        kiza guvenmis, muallakye bak sanki kefille kredi veriyor. once kendine guven, onunde sallanan dasaklara guvenebiliyorsan guven, sonra elalemin kizina talip ol. boynuzlu gavat.
        ···
    2. 2.
      0
      Helal et -
      Ben böyle kaşarlık görmedim yanımda olsa ağzını yüzünü kırarım bu kevaşenin akşam akşam sinirlerimi zıpattı amk karısı
      ···
   tümünü göster