/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +8 -1
    Geldim popiler devam ediyorum.

    Kizlar mutfaga gitti gitmesine ama icimde bir tuhaf bir his var bi de kizlarin surekli kikirdesme sesleri gelince olm yakuza gibmeseler bari falan diye geciriyom icimden.

    Neyse bunlar elde tepsiyle geldiler tam birini aliyordum ki senin kahve o degil su diye uyardilar. Tam o anda elektrikler gitmesin mi? Oda bi anda kapkaranlık oldu. Tabi ben de kahveyi elimden bırakmamistim o anda onun farkında degildim sorduklarinda biraktim falan demistim.

    Onlar da kahveleri bir sekilde aldılar ellerine ama ben ne oldugunu anlamaya calisirken onlar kadıkoyde fener galibiyeti almis galatasaray misali sevinerek birbirlerine kendi kahvelerinden iciriyorlardi.

    Konusmalari falan zamanla yavasladi ortam sessizliğe burundu. Dedim heralde uyudular falan derken benim jeton yeni dustu. Bu amk huurlari akillari sira beni uyutup tecavuz edecekti. Simdi gibtim belanızı agziniza yuzunuze bosalmadan gidenin amk deyip actim tuslu telefonun fenerini basladim bunlari soymaya. Birini saga birini sola sirt ustu yatirdiktan sonra once kayisi yaglamak lazim diyerek kokledim aslinin agzina daldirdim bogazina kadar bosnagi git gel yapiyorum. Arada hak huk sesler cikariyor ama kusmuyordu bi turlu.

    Hazir kayisi yaglamisken biraz da duyguyu elleyelim dedim. Ters cevirip kafasini duvara dayadim, dizlerinin uzerinde domaltip inci giber len mq nidalari esliginde o harika gotunun icinde git gel yaparken o zevkin verdigi hazzi iliklerime kadar hissediyordum.

    Duygunun gotu dagittiktan sonra biraz da aslinin aminin tadini alayim dedim ve dondum asliya. O daracik aminin verdiği zevkten kendimi kaybediyordum. Derken yaragimda bir islaklik hissettim cikarip baktigimda aslinin kizligini bozdugumu farkettim. Bunu goren ben durur muyum daha cok abandim o kanli amina.

    Yoruldum amk orosbusu diyip 5 dk dinlendikten sonra gectim duygunun amcigini yalamaya basladim. bi muddet yaladiktan sonra girdim amciginin icine. Oyle bir abaniyorum ki amciga jony reyiz görse meslegi birakirdi amk o derece. O kadar abanmama ragmen duygudan kan gelmedi. Esnek olur da bu kadar da olamaz amk onceden gibtirmis birine kasar.

    Gel zaman git zaman derken tam bosalirken cikardim icinden, tazyikli kismini duygunun memelerle yuzune, arkadan gelenleri de aslinin yuzune gozune attirdim. ucunda kalanlarla da aslinin memelerin arasina kanal istanbulu cizdim.

    Onlari oylece salonda biraktiktan sonra gectim onlarin odaya, kapiyi kilitledim, uyandiklari zaman bagirip cagirdiklarini duymadan rahatca bi uyku cekeyim diye de kulaklara da pamugu tikadim ve sonra ne oldu dersiniz.

    Ruyadan uyandım aq, meger kahveyi icirip sabaha kadar 30cm straponla gibmis huurlar.


    SON
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      Ya orosopu çocuğu ciddi ciddi okuyorum ben ee
      ···
    2. 2.
      -1
      Bunun takma cikle kendini ciktirmek gibi bi fantazisi var her hikayenin altina gelir beni 30 la ciktiler die yazar bu mal ahahahah 😄
      ···
    3. 3.
      0
      Helal lan sonu güzeldi
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster