/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    -1
    Gencecik insanlarımızın duygularıyla, hormonlarıyla oynatan inci sözlüğün subyanlarını adeta birer 31 makinesi yapan Dilan Dere'yi -fotoğrafın büyüsünü açıklamadan önce- esefle kınıyorum.

    Fotoğrafa gelecek olursak:

    Bu gurbetçi bavulu misali mabadını har vurup harman savurarak sergileyen bu kızımız aslında kameranın yerleştirildiği açıyı kullanarak mabadını olduğundan daha büyük gösteriyor ki bu bir hiledir, bu bir aldatmaca, bir hainliktir. (Telefon ile yerleştirilen yüzey arasındaki açı 37°C)

    Zaten cinsel ihtiyacın afrikası olan Türk halkını bu hatrı sayılır tampon yetmiyormuş gibi birde erkeğimizi baştan çıkaran en büyük unsur "leopar deseni" ni kullanarak cinsel arzuyu tavan yaptırıyor.

    Fotoğrafı yandan çekmesi en büyük büyüsü zaten. Neden dediğinizi duyar gibiyim. Çünkü bir hayal edin bakalım ayakta önden çekilmiş bir fotosunu. Normal bir vücut ve aşağıda, aman tanrım o da ne , ortasında mobese bulunan dönel kavşak misali iki yana sallanan koca birer züt parçası. Bunun ne kadar itici olduğunu hepimiz hayal etmişizdir umarım.

    Kardeşlerim Dilan Dere ve onun gibilerin bu hain planlara, tuzaklara düşmeyelim. Her şeyin yerli malı iyi değildir. Yurt dışı porn yıldızları size daha keyifli mastürbasyonlar yaşayacaktır emin olun. Çünkü bu ve bunun gibi kesif insanların ilgi odağı olması Türk kızının ulaşılmaz bir nimetmiş gibi algı yaratmasına neden oluyor.

    Saygılarımla.
    ···
   tümünü göster