/i/Tespit

  1. 26.
    +1
    Tabi ki yorum yapma tespit yapma hakkın var ben de yok demedim ki. Sadece gereksiz bir tespit olduğunu söyledim.

    Ben de izmir’de 5 sene yaşadım, bahsettiğin tarzda insanlar gördüm hatta hoşuma bile gitti. En azından bakımlılar.

    “Hep açık giyinen” sözün bence doğru değil. Artık mini etek dediğin açıktan sayılmıyor. Etek günümüzde bazı iş yerlerinde “mecbur” tutulan bir kıyafet. Tanıtım, organizasyon, karşılama vb. etkinliklerde mecburi istiyorlar mini giyen hatunları. Eski mesleğim, reklamcılıktan biliyorum. Bahsettiğim şehirlerde de en az 4-5 yıl bulundum her yazdığım deneyimlerimle sabittir.

    iyimser bakış değil de gerçekçi diyelim. Kızın montu vardır yoktur bilmem ama herkesin arabası yok ve belki de toplu ulaşıma ulaşmaya çalışıyordur o kıyafetle. istanbul’un plazalar bölgesine giden otobüslerde fırtınalı bir gün olsa bile sabah işe giderken çok fazla görürsün öyle hatunları. Bence normal artık.

    Öte yandan bahsettiğin şehir izmir. Bir çok şehirde yaşadım çalıştım. Hayatımda kadınlar arası rekabetin bu denli sert olduğu bir yere daha denk gelmedim. Biliyorsun kadınlar, sadece erkekler için değil hemcinsleri ile rekabet için de farklı yöntemler kullanıyor. Ne yapsın kızcağız? Rakipleri çok sağlam demek ki. Asıl nereye gittiğini tespit etmek gerek.

    Bu da üüüç iks deee kıps kıps.

    Not: Sonda senin gibi ben de komikli bir şeyler yazayım dedim ama sevmedim. Bu sondaki kıps kıps bana yakışmadı gibi...
    ···
   tümünü göster