/i/Tespit

  1. 26.
    +20 -5
    "ve bu gerçek sizin aptal dinlerinizle, aptal dogmalarınızla kısıtlanamaz."

    Sen önce saygı bekle, sonra milyarlarca inananı olan bir dinin mensuplarını ve o dini aptal yerine koy. Önce sen de saygı göstermeyi öğreneceksin bu bir.

    Biz sizin eşcinsel olmanızla ilgilenmiyoruz, bunu ulu orta yaptığınız gibimsonik iğrenç eylemlerinizle gözümüze sokmanızdan hoşlanmıyoruz bu iki.

    Kişinin bu gibi doğal düzene aykırı davranışları bizim inancımıza göre onun bir sınavıdır, gerçek anlamda nefsiyle mücadele ederek bu durumu bastıran veya kurtulabilen insanlar da mevcuttur bu üç.

    Son olarak, bu hümanist ve eşitçil kişiliğinizi sadece gibimsonik sapkınlıklarınıza değil, dünyada katledilen milyonlarca insan için de canhıraş bir biçimde savunun, o zaman dikkate alınırsınız belki, bu da dört.

    Hadi şimdi gibtir git, bu da beş.
    ···
    1. 1.
      +1 -5
      birincisi; yıllardır insanları katleden, dışlayan, can yakan eşcinseller veya hümanist eşitlikçi kişiler değildi, SiZDiNiZ. biz yavaş yavaş ölürken siz dua etmekle yetiniyordunuz. biz ise elimizden gelen her şeyi yaptık fakat yapmaya çalıştıklarımıza da engel olan da SiZDiNiZ. biz sizden sevgi beklemiyoruz, bize bayılmanızı da istemiyoruz. az da olsa saygı bekliyoruz. hepimizin eşit olmasını istiyoruz. sizse bunu istemiyorsunuz çünkü inançlarınız ve dogmalarınız eşitlikçi değil. bu yüzden APTAL ve bu yüzden APTALSINIZ.

      ikincisi; bunu ulu orta kimse yapmıyor. LGBT+ bireyler sadece haklarını arıyor, siz ise bunu "uluorta iğrenç eylem" olarak nitelendiriyorsunuz. yukarıda da dediğim gibi saygı bekliyoruz, SAYGI. iğrenenebilirsin, uygun bulmayabilirsin, "başımıza taşlar yağacak" diyebilirsin ama ASLA zarar veremezsin, canına kıyamazsın, intiharına sebep olamazsın. (bkz: hande kader) (bkz: ayaz utku karakulak) (bkz: kemal ördek)

      üçüncüsü; doğal düzene aykırı dediğiniz eşcinsellik doğada 1400'ün üzerinde hayvan türünde gözlemlenmiştir. ancak HOMOFOBi ve NEFRET doğada sadece bir canlıda bulunur, malum tür!
      herkes aynı inanca sahip değil, bu da başka bir dipnot. sen müslümansın diye başka birinin eşcinsel oluşunu değiştiremezsin çünkü DOĞAL, DOĞUŞTAN. sonradan değişen bir şey DEĞiL.

      dördüncüsü; dünyada hangi eşitlikçi, hangi hümanist, birini öldürmüş? ki burada milyonlardan bahsediyorsun. halep'li küçük bebeği öldüren ışid'ti! hümanistler ya da eşcinseller değildi. orta çağ avrupasında engizisyon mahkemelerini kurup insanlara sırf inançları yüzünden işkence edenler hümanistler ya da eşcinseller ya da eşitlikçi kişiler değildi, bizzat hristiyanların ta kendisiydi! sanki gerçekten o insanları kurtarmak için kayda değer şeyler yaptınız da, böyle ahkam kesebiliyorsunuz. yazık.

      beşincisi; kimin gibtirip gideceği belli oldu sanırım, ha?
      ···
      1. 1.
        0
        altı üstü parlak zütünü gibtireceksin ne boş yaptın?
        ···
    2. 2.
      +1
      gibmiş
      ···
    3. 3.
      0
      Atarlidinozor O kadar güzel yazmışsın ki eline ağzına zihnine sağlık.
      ···
    4. 4.
      0
      Üst nesil gibip atmış
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster