/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 101.
    +12
    ders arası cansu tuttu yine beni sürüklüyor biryerlere. çok neşeli ve cana yakındı aslında sevmiştim ama belli edemiyordum. karakterim soğuk amk. bir iki arkadaşıyla tanıştırdı. sonra benle facebookta konuşan bir iki kızla konuştum. onlar tanıştıkları arkadaşlarıyla tanıştırdı derken. ikinci derse girerken lise birlerin arasında yeterince tanınmıştım. ikinci ders hoca kaynaşmamız için bizi bıraktı. erkekler arka tarafta toplanmış tanışıyorlar. bir ikisi hiç konuşmayıp paso dinliyor diğerleri de gerektiği kadar kısa sorularla birbirini tanımaya çalışıyordu. sıkıldım dıbına koduklarımdan. pencerenden baktım. başka sınıfta serbest bırakılmış basket atıyorlar.
    k:aşağı baskete iniyorum beyler gelen var mı
    pek giblemediler gelen olmadı tek indim. sanki tanırmışçasına çocukların topunu aldım hiçbirşey demeden atış falan yaptım kendi kendime. en son hala panpam olan ünal adlı arkadaş isyan etti.
    ü:kardeş birşey demeden aldın gittin dıbına koyim beraber oynayaydık bari.
    k: kusura bakma ya çok istekli oynamıyordunuz ondan öyle yaptım
    sonra ünalın bir işi çıktı da ayrıldı. kalan çocuklarla maç yapacaz. baskette zütüm kalkıktı. tillahını gibimle tokatlardım.
    k:beyler en güçsüzün bana gelsin geriye kalan üçünüz olun.
    bakışlarında hissettim o küfürü. neler neler dediler kim bilir. ama boş adam değiliz. topu zütlerine sokarcasına oynuyorum. adamlar çift el sektirecek cinste bebeler benim oynayışıma göre. zafer karşı konulmaz olmuştu. bizi izleyen sınıf arkadaşları vardı kızlı erkekli.
    k:yok mu iyi oynayan tekrar maç yapalım
    ordan bizim sınıftan zenci bir çocuk geldi adı yusuf.
    y:karşılıklı takımlarda olalım kardeş.
    bilenmişti benim artist tavırlarıma haklıydı da. topa dokunduğum an bir yannan oluyordu bana.
    maçımızı yaptık. güzel rekabet etmiştik onunla. yenilmiştim ama rekabeti severdim. adam beni gayet zorluyordu ben de onu. tek fark o cüsseliydi züt atıyordu bense zayıftım ve avuç kadar zütüm vardı. (lise 1de boy 1.70 kilo 47 amk)
    ···
   tümünü göster