1. 26.
    +2
    ilk oyunu travmatik sonuçlar doğurabilir, lan bonfire yok, anasını satayım bonfire koymamışlar, bir öldün mü (ki oyunun %80'i ölmekle geçiyor) 15 dakika-yarım saat tekrar yol gidiyorsun,

    2. oyunda 10 mu 12 mi ne respawn vardı, koflar ya da yaratıklar bu sayıdan sonra öldüğünüzde geri gelmiyordu, bunda sanırım o da yok çünkü 40 defa ölmüşümdür namevta hisarında..

    ve fast travel yok.. demirci anasının gözünde, tüccar dünyanın diğer ucunda, ve aralarındaki bonfire'lar arasında hızlı seyahat yapamıyorsunuz..

    ilk oyun çok çok zor.. sadece dövüş mekanikleri ve ibretlik zamanlama-kuvvet hesaplama olarak değil, ayrıca bu sebeplerden de zor.. sıkıcı derecede zor..

    bu arada bir ingiliz dili ve edebiyatı lisans öğrencisi olarak undead tabirini parçalayıp;
    un -> olumsuzluk
    dead -> ölü
    anlamlarını osmanlıca olumsuzluk öneki olan na* * ve yine eski bir kelime olan mevta* ile çevirip ortaya namevta diye bir çeviri çıkaran çevirmene ciddi manada yüksek saygılarımı sunuyorum,
    mükemmel bir çeviri.. gerçekten şu ana kadar en beğendiğim çeviri olabilir bu..

    edit: oyun büyük emekler sonucunda bitti, ışınlanma olayını allah razı olsun tanrıça gwynevere halletti, yine de istediğim ateşe gidememek can sıkıcıydı, ng+ yapıyorum ve taurus'u indirdim bile, güzel gidiyor bu haliyle, bakalım..

    son olarak da buradan tekrar four kings ve bed of chaos adlı lanet şeylere sevgilerimi iletiyorum, sizi oyuna koyan arkadaş hakkını helal etsin çok küfrümü yedi..
    ···
    1. 1.
      +1
      Kof ne læ. Respawn dediğini bonfire sandım aq, baştan bonfire'dan bahsedip respawn'a gidince beyin amcıklaması yaşadım. 9 tane olması lazım reis. Dark Souls 3'te de despawn olma olayı yok, Dark Souls 3'ü de Dark Souls 1'i yapan takım yaptığı için belli başlı benzerlikler var. Mesela Dark Souls 1 ve 3'te Pyromancer classının olup, Dark Souls 2'de olmaması gibi.

      Fast travel nasıl yok amk bonfire'dan bonfire'a ışınlanma yok mu? Galiba yoktu tam hatırlamıyorum. Yani çok oynamadım da duymuştum öyle bir şeyler. Naölü işte aq. Yaşayan ölü diye çevrilir Türkçeye.

      Tanrıça Gwynevere ne amk ahaha

      Edit: 20 günde mi bitirdin lan vay amk. Gerçi sürer lan ben 2 haftada falan bi gib yapamamıştım Dark Souls 2 Vanilla'da. O zamanlar öğrenme sürecimdi. ;D Sen daha yeni mi başladın?

      O değil de mevta deyince aklıma mefta geldi amk ahahahahahaha
      ···
   tümünü göster