/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 26.
    +2
    panpa bilmiyorum ya benim kendimi güncellemem gerekiyo diye düşünüyorum dar bakıyorum olaylara yetişme şeklinden ötürü de demeyeyim de doğru yanlış yargısını neye göre yaptığımız çok belli değil birisi bu doğru demiş peşinden herkes aynı kuyuya taş atmış. aşmam gereken bi konu bence
    ···
    1. 1.
      -1
      Panpa bu devirde bakire kız namuslu kız bulamazsın. Sırf bakire birisiyle evlenmek için ve vicdanını rahatlatmak için bakır kaliyorsan yapma. Evleneceğine kız bakire bile olsa ne bilim oral anal yapmıştır bir seyler. Kendini kısıtlama bakır kalicam diye. ilerde de sevdiğin birisiyle iyi olduğunu düşündüğün birisiyle evlenirsin. Bekaret çok kafaya takma. Böyle bir devirde bekaret aramak zor iş.
      ···
    2. 2.
      0
      Kızları o şekilde yönlendiren erkekler ailede abi baskısı varsa baba sevgisi yoksa kızlar erkeklere yöneliyor yani bir yerde biz hazırlıyoruz kızları buna adet görmeye başladığı andan itibaren cinselliği tanıyan ve hormonal olarak anne olma ve sahiplenilme isteyen bir varlıktan bahsediyoruz libido düşükse zaten kendini sevdiği çocuğa teslim eden kızlar var buna aptallık ve cahillik eklenince kendi işini bitiren erkek tarafından terk ediliyor şimdi bütün erkekler bunu kabul etmeli birlikte olduğu kızı bana verdiyse herkese verir mantığıyla görüyorsa bir erkek bakire olmayan yada her türlü muameleyi çektim ama bakireyim kızlara hazır olun çünkü yeni nesil en az sizin kadar zeki haklarını biliyor ve gerektiğinde saldırgan erkeklerden umudunu kesende ya feminist oluyor yada lezbiyen çok uzun yazdım küfürler başlamadan nokta.
      ···
   tümünü göster