/i/Felsefe

filozofiya'ya inananların kafalarını açtıkları uhrevi altincidir.
  1. 1.
    +5 -1
    8**. Erkek adam konuşmadan önce dinler.

    Birçok insan sadece kendilerinden, kendilerinin olan şeylerden konuşurlar, dedikodu yaparlar. Erkek adam ise söyleyecek iyi bir şeyi yoksa ağzını açmaz.

    Sürekli konuşmak ve kendi düşüncelerini açık etmek yerine, konuşmadan önce düşünür ve daha iyisi konuşma kısmını karşısındakine bırakır.

    Bu özelliğin bir artısı da kadınlarla başarınıza etkisi. Çoğu erkek, özellikle bir kadınla buluştuğunda, ortamı yumuşatmak için veya sessizliğin stresi ile baş edemediklerinde çok konuşurlar.

    Hatta erkeklerin büyük çoğunluğu ilk defa etkileştikleri kadınları sadece 5 dakikada kendilerinden soğutmakta oldukça başarılıdır. Eğer bu aşamayı zar zor geçseler bile önlerindeki 15 dakikada tüm hayatlarını kadının önüne serip, başlangıçta kadın için elzem olan gizemi tamamen bozduklarından dolayı tüm şanslarını kaybederler.

    Bunun panzehiri ise konuşmayı kadına bırakmaktır(örneğin konuşmanın en az %70'ini kadının yapması).
    ···
    1. 1.
      +1
      "Bana biraz kendinden bahset" de. Benim klagib cümlelerimden biridir kendisi. Elbet ufak da olsa bir şeyler anlatır. Atıyorum kitap okumaktan hoşlanıyorum dedi;

      "Kitap okumaktan neden hoşlanıyorsun?"

      "Kitap okurken neler hissediyorsun?"

      "Seni kitap okumaya sürükleyen ve bu kadar sevmeni sağlayan şey ne?" diye sorular yönelt ki konuşsun karşındaki insan. Ki zaten bundan sonra muhabbet muhabbeti açacaktır.

      Eğer daha "bana biraz kendinden bahset" dediğin anda uff puffluyorsa ben bunlara enerji gibici diyorum. hiç uğraşmaya değmez. olmamasından daha iyidir. sıradaki yap geç.
      ···
    2. 2.
      +1
      Yapamadığım tek şey amk çenem çok düşük hemen herşeyi anlatırım
      ···
   tümünü göster