/i/Tespit

  1. 26.
    +3 -14
    Android mi değil mi, en kralıyla işim olmaz. Geçtik o yollardan. Ios giber atar. Ios da Iphone’da olduğuna göre zikmişim Huawei’yi, Samsung’u aq.

    Edit medit hesabı, çok bilmiş bir totoştan gelen gibik bir yorumumsu nedeniyle düzenlenmiştir.

    Bu arada tekrar ediyorum: gibmişim android ve android işletim sistemli bütün telefonları. Donanım diyorlar, donanımını da zikeyim. Alayını kullandım amk. Bir gibime yaramazlar. Bu zamana kadar ios kullanmayan beynimi zikeyim. Ne de çok ziktim lan ben böyle amk.
    ···
    1. 1.
      +2 -3
      Sen türkçeyi öğren de sonra gel burada eleştiri yap
      ···
    2. 2.
      +1
      yazdığım yazıda kullanmadığım tırnak işaretlerinden başka ne hata varmış bir açıklarsan çok sevineceğim kardeşim ki onları da aceleden koymadım. Ayrıca bu sözlükte kralına Türkçe dersi veririm. Şimdi gibtir git işine bak.
      ···
      1. 1.
        0
        krali benim bana versene
        ···
      2. 2.
        0
        sen ne diyon olma ya. kral mı zikiyoz burda.
        ···
    3. 3.
      +1 -1
      hem fosil hem cahil
      ···
    4. 4.
      +1
      ulan mal kardeşler bunun cehaletle ne ilgisi var amk liselileri. sizi ciddiye alıp cevap yazanda suç. bigibtiringidin. ister Iphone kullanın ister android. bana ne amk. çok da zikimdeydi.
      ···
    5. 5.
      0
      iOS'Un amk bi çuval para vericem ve beni kısıtlıyacak ha Android linux tabanlı özgür bir işletim sistemidir kullanmasını bilen ortalığın dıbınakoyar elimde Gm discovery 1 vardı ona Samsung experience portlamışlardı onu flaşladım rom olarak işlemci zayıf kaldı işlemci saat hızını 2.1 Ghz çektim 1.2 Ghz den Gpu frekansını 286 Mhz den 400 mhz çektim telefon aşırı ısınmasına rağmen batarya süresinden de feragat etmeme rağmen 2 ay öyle beni zütürdü sonrasında cihaz yandı ama miladını da doldurmuştu suan Mi A1 aldım stock android ile gelen telefona Miui 10 port flaşladım çok rahat kullanıyorum iOS alıp içine müzik video bile yükleyemiyeceksem kalsın.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster