/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +1 -1
    ilk görüşte aşk derler,
    ilk görüş nasıl olmalıdır ki, yalnızca birkaç saniyeden oluşan bir bakış mı, yoksa ilk karşılaşmada iki kelam etmek mi? yada ilk görüşte bir hareketinden etkilenmek midir.

    ilk gordugumde konuşma fırsatını elde edemedim, yalnizca gördüm ve buna aşk değil hoslanti diyorum. tabi şimdiki durumum aşıktan farklı değil ama nedeni ilk görüşüm değildi.

    sınıfa girdi, sınıf defterini verdi ve gitti. gördüm, etkilendim. kendimce hayal kurdum ve arkadaşıma "giren kız çok tatlı degil miydi?" dedim.
    tabi o anlamaz bu işlerden,2 yaş küçük diye sübyancı dedi aptal.

    son derse kadar onu düşünmedim tabi ama son ders nedense sanki hep aklimdaymis gibi tekrar düşündüm ve tekrar gelmesini bekledim.
    Tabi arkadaş olcak puştun da aklına geldi hemen bağırdı muya003! diye. Eve gidince günlük rutinim olan ikindi 31ine başladım ki birden aklıma geldi,
    Yapamadım,
    Utandım,
    Kendimden tiksindim,
    Günlük işimi aksattigim nadir anlardan biriydi o gün.

    Sonra çok kötü bir şey oldu panpalar, şimdi düşünüyorumda keşke olmasaydı, keşke dusmeseydim bu hataya diyorum.

    Başta dedim ya ilk görüşte aşk diye,
    işte o tamamen insanda bitiyor. Hoşlanirsiniz panpalar, belki bir gülüşüne, belki bir bakışına, belki yanaklarına, burnuna, boynuna, kiprigine ve gözüne, belki saçlarına ve belki yürüyusune, hatta belki sınıf defterini isteyisine veya defteri alisina, bazen ise kapıdan çıkışindan hoslanirsiniz.

    Bunların hepsinden hoşlandım, hoşlandım ve bu hoslantiyi içimde yaşadım. Ulan daha önce böyle birini görmedim diyorum. Nasıl hoslanmayayim görünce. Ama hatam neydi biliyor musunuz. Hoslantiyi büyüttüm ve kendi hayal gücümle aşka çevirdim.

    Hatam ilk görüşte aşık olmaktı, kendimi ona aşık etmekti hatam.

    Kızla aramizda büyük farklar vardı, aynı dünyada yaşayan ayrı dünya insanlariydik. Aramızdaki 2 yıla, 30 cm boy farkına ve 60+ kilo farkına bakmadan nasıl ihtimal verebiliyordum. Nicelikleri geçtim, kız dışarıya çıkınca yanina geliyorlar, konusuyorlar. Ne sınıftan yalnız çıkıyor ne de yalniz giriyor. 3 yıldır okuduğum okulda benim adımı bilmeyen varken onun yok.
    Bir şekilde aşık olmuştum, veya olduğumu sanmıştım.

    Not: çok güzel bir hikaye kurgusu kurdum içimde. isterseniz devam ederim. Anlatacak çok hikayem, dinleyecek çok şeyim, ve vercek çok tavsiyem var.

    Nolur devam et deyin
    ···
   tümünü göster