/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    0
    ilk zamanlar araştırma evresi tabi, sınıftan çıkmayan ben teneffüse çıkar oldum, her gördüğümde bir mutlu olurdum onu. Dışarıda yanından pek uzaklasmazdim, belli de etmezdim tabi. Amacım biri seslensinde adını öğreneyim derdiydi. Henüz hayatımda yamaçta duran ufak bir kartopuydu o benim için.

    Evde aklıma düştü yine. Düşünürken aklıma deneme listesine bakmak geldi, hangi sınıfa gittiğini biliyordum. 70 kişilik listeden kızları derledim, iyice filtreledim.

    Tesadüfdur ki panpalar ismini gördüğümde bence budur demiştim, direk o isme baktım ama hiçbir hesap bulamadım. Umutsuzca vazgeçtim o gün aramaktan.

    ilerleyen günlerde sınıfta adımı bağıran arkadaşımla bozuştuk, özür dileyen oydu, özürü de kızın insta hesabiydi.

    (bundan sonra kıza Kerrigan diyeceğim, starcrafttan bilen bilir. Hoslanti donemlerinde takmıştım bu lakabi ona, yüzlerini benzetmestim"

    Takip isteği attık arkadaşımla (arkadaşım da ömer)

    Maalesef ömeri kabul etmiş ama beni etmemişti. Üzülmüştum ve instada bi sayfanın altına hüzünlü bir şey yazdım. Onu gören bir abi benle konuştu ve yardımcı olmak istedigini söyledi. Simdiye kadar da çok yardimi dokundu. iyiki tanışmışim Recep abimle.

    Recep abiyle uzun uzun konuştuk. insta resmimi değiştirmeyi önerdi.

    Instagram kullanan biri değildim panpalar, pp resmim de öylesine yaptığım bir photoshoptan ibaretti, başka da resim yoktu. Resmimi kim olduğu anlaşılır şekilde paylaşınca kabul etti isteğimi. Çok mutlu olmuştum panpalar, o sıra annem odadaydi elini opmustum kadincagizin.
    ···
   tümünü göster