/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    0
    Kanka kız 23 yaşında. ilk hatasını 18 yaşında yapmış. Sonra 3 senelik ilişkisi oluyor. 22 yaşına kadar. Yani verdiği rakam doğru gibi geliyor bilemiyorum.
    ···
    1. 1.
      0
      Hata derkennnnn sevmek sevişmek hata değillll
      ···
    2. 2.
      0
      Kendisi hata diyor kanka
      ···
    3. 3.
      0
      Onu gececeksin, bak birisi bana 2 senelik iliskisine hata diyen insanin anlina saplak atar ufletir, tatlim 2 sene boyunca gerizrkali misin, ilk birlikte oldugun her taku yedigin o kadar iliskini surdurdugun seyi hata oldugunu anlayabildin derim.

      Gecmisine iyisi kotusuyle kabullenip hata hata diyip sana satiyorsa kiz, aynisi sen niye olmayasin. Seninle kac aydir beraber adamla kac yil beraberdi ne salliyor arkasindan, tek tarafli dinliyorsun teyzemin evladi. Bir yere varamazsin.

      Sen takilmana iliskine devam et ama cok umit baglama kendine dert etme akisina birak, kucuk bir kiz olsa bu soylediklerine mana verebilirim ama cok bos yapiyor, sen bunu kabullenmeyip goremeyecek durumda olabilirsin sevdigin icin, sana tavsiyem cok kapilma

      Bak abine guven ozellikle boyle muhabbetlerde ciks anlaminda kendine bagimli hale getirir, sevdirir kendini pat doner en kral adamlar bile amsalaklasiyor, taviz veriyorsan simdilik butun tavizlerini ortadan kaldir tart

      Herkes iyiyken iyidir onemli olan insan bittigine de ne oluyor ona bakmak lazim.
      ···
    4. 4.
      0
      Vallahi dediklerine katılmamak elde değil ama dediğim onun sayesinde ben kendimi tekrar sevdim (bir kaç derdim vardı) bana çok destek oluyor karşılıksız. Kafası derslerle dolu son sınıfta ama benim moralim bozuk olduğu için onlardan feragat edip gelip bana destek olabiliyor. Yani hayatım boyunca her zaman yanımda olucak hissiyatı veriyor. Bundan önceki ilişkimde ise hiç böyle şeyler yaşamadım hep kendi dertlerim ile başbaşa kaldım. Şimdi tam tersi olunca kaybetmekte istemiyor insan.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster