/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1 -1
    Aynı şekilde şuan bizim ingilizce bilen insanımız da batı haberlerine kör sağır inanıyor. Hadi koyunların zaten yabancı dilleri yok, gönülden bağlılar tvye ama sen yabancı dil öğrenmişsin, reddit vs. yabancı site ve forumları gündelik geziyorsun, nasıl bu kadar aptal olabiliyorsun ya? Yunan bizim sınırlarımızı her aştığında gir bak reddite "Turkey Is a Fucking Terrorist country" tüm gün spamlar geliyor, cidden biraz kaynak karşılaştırın aq, her kaynağa kör gibi inanmayın.
    ···
    1. 1.
      0
      Ne dediğini pek anlamadım ama şayet yazıdaki olaylar olmadı, batı yalanı vs. Diyorsan yanılıyorsun. abd Mars saldırisi olayı dogru.

      Biz türkler nedense bilmedğimiz bi şeyi ilk defa duyduğumuzda ya yalandır veya böyle bir olay olmadı deriz. Gir nete her olayın türkçesi de var. Ing bilmene gerek yok.
      ···
    2. 2.
      0
      Çok yanlış şekilde dile getirmişim özür dilerim. Senin dediğin şeylere kesinlikle katılıyorum, haklısın, ben de bu durumun bizim insanımızda nasıl yansıdığını vurgulamak istedim, ama çok sinirliydim amk kuyruğuma basılmış gibi oluyorum bizim insanımızın medyaya kör sağır inandığını hatırladıkça. Tvden gördüklerine direkt inanırlar, azcık daha gelişmiş genç tayfasıysa az buçuk ingilizcesiyle forumlarda gezer kendi ülkesini terorist ülkesi sanar, gezdikleri forumun AB insanlarıyla dolup taştığını unuturlar.
      ···
   tümünü göster