/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3 -1
    Beyler ben ağır röntgenci ruh hastası biriyim.

    Evimde teleskoptan, 100x zoom dürbüne, vga dan full hd kameraya hatta başlıktan da anlaşılacağı üzere termal kameraya her türlü görüntüleme cihazı var.

    Yıllardır karşı apartmanda 2. katı gözlemlerim. Bu gözlem merakı küçüklüğümde izlediğim bir dizi ile başladı. Evet sihirli annemdeki avniye özeniyorum.

    Neyse konuya gireyim karşı apartmanda nevin teyze var kocasıyla birlikte yaşıyor. 140 kg kadın 60 yaşında. Bugün ilk kez termal kamerayla gözlemledim onların evini.

    Nevin teyzeyi ilk başlarda hiç göremedim.

    Dedim herhalde üşüyor bu kadın ısı yaymıyor ama hulusi amca cayır cayır yanıyordu. Sonradan farkettim ki 140 boyunda diktörtgen şeklinde tombul vücudu ile nevin teyze hulusi amcanın tam önünde hiç hareket etmeden duruyordu.

    Hulusu amca odun gibi çıkardı malafatı, gözüküyor termal kameradan. Ama ne malafat en az 30 cm. Dedim bana bu gecelik masterboston malzemesi çıktı.

    Hulusi amca malafatın üzerine renkli bir şeyler döktü. Kayganlaştırıcı herhalde dedim. Aradan 5 sn geçmeden malafat alev aldı bildiğin.

    Kendi kendime dedim ki:

    Ulan hulusi sıçacaksın nevin teyzenin ağzına

    Tabi ben de bu arada sürdüm sağ elime gül kokulu kremimi.

    Sonra hulusi eğildi ve alevli malafatı hareketsiz duran nevin teyzeye bir güzel soktu. Nevin teyze de kamerada alev alev parladı.

    Ohhh dedim bağıra bağıra ohh ulan off.

    Termal kamerada o saf dikdörtgen vücudunun tüm kıvrımlarını görüyordum. Malafatın girdiği yer ise alev alev yanıyordu..

    O kadar ateşli ki Nevin teyze , Hulusinin malafat kayboldu içinde. O kadar ateşli ki hulusi alev alev yanan malafatı dışında sönük kalıyordu yanında .

    Neyse, ben bu alevli cikse dayanamadım ve erken geldim . Sonuç olarak tüm isteğim kaçtı.

    Attım termal kamerayı bir tarafa full hd kameramı aldım elime ve doğrulttum kameramı yine aynı yere...

    Bir de ne göreyim. Nevin teyze üzerine 100 kat battaniye geçirmiş odanın bir köşesinde yatıyor. Amk fakiri Hulusi de evine hala doğalgaz bağlatamadığı için sobayı yakmaya çalışıyordu.

    O malafat dediğim şey odunmuş. Kayganlaştırıcı dediğim şey de tutuşturucuymuş. Nevin teyze zannettiğim şey sobaymış amk soba.

    Gecenin en hazin olayı ise ben 70 yaşındaki hulusi amcanın soba yakmasını izlerken mastırbasyon yaptım ve hunharca boşaldım.

    Ne demişler: HiÇBiR ŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GiBi DEĞiLDiR
    ···
   tümünü göster