/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    0
    Benim bir arkadaşım var bir kıza aşık oldu. Bundan yaklaşık 1-1.5 sene önce. ilk başta kızı çağırdılar konuştu falan konuşma gayet samimi geçti. kızın instagrdıbını falan aldı.Ama kız sadece arkadaş olmak istediğini söyledi. Kızın da abisi var bizim yaşımızda , eskiden dershane arkadaşımızdı.

    Benim bahsettiğim arkadaşım da kızı etkilemek için ehliyetsiz bir şekilde sadece kızın oturduğu semti bilerek kızın adresini sora sora buldu. Yolda kekolarla kavga edecekti az kalsın. Başına gelmeyen kalmadı. 2.5 saat sonra kızın evinin kapısına gitti. Babası çıktı tabi. Babasına kızın abisinin adını vererek abisini ziyaret ayağına kızı görecekti. Maksadı buydu. Bunu sadece kızı etkilemek için yaptı. Ama kız bunu duyduktan sonra defalarca ağlamış. Bizim çocuğa kıl olmuş

    Sonra bu kızın takıldığı bir arkadaş grubu var. O arkadaş grubu da benim arkadaşıma iftira attı. Ayşe (takma ad) Ali ye (bu ad da takma) çıkma teklif etmiş diye bir iftira attılar. Kız da bunu duyunca daha çok bozuldu. Şimdi kız bizim arkadaşla bırakın arkadaş olmayı yüzünü dahi görmek istemiyor. Kaç kere kızla konuşmaya gittiyse kız oradan uzaklaştı.

    Şimdi arkadaşım harap olmuş durumda. Kendisinin bir kere bile yalan söylediğini, kimsenin hakkına girdiğini görmedim.O yüzden de en değerli arkadaşlarımdan.

    Şimdi incici abilerim kardeşlerim her türlü tavsiyenize açığım. Merak ettiğiniz bir detay varsa sorabilirsiniz. Yeter ki arkadaşıma yardımcı olun. Hadi beyler biz neler yaptık bu kardeşimize de bir çare buluruz mutlaka. Görmüş geçirmiş olanlarımız vardır
    ···
   tümünü göster