/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3
    Kısaca kendimden bahsetmek istiyorum.

    Ben, özellikle okumayı seven, hatta mütevazi olmamak gerekirse okuma yazma bilen herkes tarafından mutlaka okunmuş olan ve her kesim tarafından sevilen agresif konular hakkında yazan bir yazardım.

    Yazar derken sadece sözlük yazarı değil..

    Profesyonel anlamda yazdıklarımla geçimimi sağlayan ben, özellikle yurt dışında birçok ünlü proje için senaryo yazdım. Neyse bu kısımları hızlıca geçeceğim.

    Bir hikaye tadında anlatmak istiyorum yaşadıklarımı. Son kez burada kendi hikayemi yazıp bir daha da klavyeme dokunmamak üzere aranızdan ayrılacağım.

    Ben de 90 lı yıllarda doğan ve o yıllarda büyümüş hemen hemen her Türk genci gibi margarin ve ekmek ağırlıklı beslenen bir çevreden geliyorum.

    O çevreyi az çok anımsarsınız. Sokaklarda sobadan dolayı oluşan kurum kokusu, margarinli yemek yemekten zütü ramazan davulu gibi olmuş, kocası tarafından hep hor görülmüş mor patikli taklu zütlü teyzeler, yine karılarının çocuklarının rızkını kahvede çay oralet içerek harcayan dişleri sigara içmekten sararmış ve eski püskü renksiz ceketleriyle sabahtan akşama kadar işsiz güçsüz gezen dayılar, sokaklarda oynayan vitaminsiz çocuklar, cami bahçelerinde muhabbet eden dedeler, ıslak çorapların ayaklarınıza verdiği huzursuz soğukluk, akşam ibo showda izlenen dansözler, kalitesiz filmler ve daha niceleri...

    devamı aşağıda...
    ···
   tümünü göster