/i/Tespit

  1. 1.
    +14
    Sen önce aileni mi korursun bir yabancıyı mı? insanın kanından olana yardım etmesi için Türkçü olmasına gerek olmamakla birlikte bundan normal bişey yok..3 milyon suriyi ülkeye alıp vatandaşlık verene kadar bu kardeşlerimizi alsak hem adam gibi oturur hem de vergisini verir sağda solda muallaklik peşinde koşmazlar..o adamlar bizden daha fazla Türk.. Doğu Türkistanlı bir hanım kardeşimizin videosunu hatırlatırım.. açıklamayacağım izleyin..
    ···
    1. 1.
      +1 -3
      Uygur türklerinin nüfusu kaç bu bir o insanlar zaten ayrılmak istemiyorlar bu iki ayrılmak isteyen olursa kaçak yollarla rusyaya veya diğer ülkelere gidebiliyor meaele zulme karşı durmaksa orası çin hükümetinin işgali altında sebebini bilmiyorum biraz araştırmam lazım öyle çin işgal etti falan gibi sözlere riayet etmeden ha gelsinlee diyen mallara ayrıca söyleyeceğim bir şey var açlıktan ağlarsınız arz ve talebi düşünrseniz fiyatlar 5 katı artar 1 ay sonra gidin ülkenizde ölün diye ağlarsınız
      ···
    2. 2.
      +1
      Güzel kardeşim ben hepsini içeri alın oh yeeahh mi diyorum?O dediğim videoyu izlesen anlardın.. kadın diyor ki:Sizden para yardımı, asker yardımı, sığınma hiçbir şey istemiyoruz, daha geçen başkannızın suriyeliler için yaptığı mitingi gördük,biz inanın onlardan da kötü durumdayız, dünyaya sesimizi duyurun yeter"..bunu söylüyor kadın?Biz de ekonomik olarak hepsine bakamayız tabiki, ancak 3 milyon suriyeli almaktansa orda zor durumdaki sığınmacıları almak yeğdir..
      ···
   tümünü göster