/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 1.
    +1
    Şimdi gelelim mühim olan kısıma oyuncu değerlendirmele:
    Ersun Yanal Tolgay Arslanı inatla istiyor. Bunun sebebi gerçekten orta sahada pasör bir beyin yok. Sene başında Sissokko gelseydi daha farklı olabilirdi en azından daha dirençli olurdu orta saha. Tolgay form tutarsa gerçekten bizi hücum tıkanıklığından kurtarır diye düşünüyorum.
    Ersun hoca Dirarı bek olarak kullanmak istiyor çok doğru olur tam da Ersun Yanal oyununa uyan bir bek olur. Agresif yırtıcı dayanıklı.
    Sadık transferine pek söylenecek bir şey yok ligin en iyi stoperlerinden umarım dikiş tutturur.
    ileri uca gelelim. Ligimizde başarılı olmuş forvetlerin (Gomis Diagne vb.) bir istatistiği var %50 şut isabetini tutturan gerçekten ligi domine ediyor. işte sıkıntımız da burada kaleyi denemiyoruz. Bu sorunu halledersek hücumdaki sorunumuzun büyük oranda çözüleceğini umuyorum. Ama tabikide forvet transferi şart. Slimani Frey Soldado ile bitmez bu lig.
    Sol bek konusunda çok eleştiri var ben haksız ve yersiz buluyorum Hasan Ali çok formda bunlara hiç gerek yok.
    Serdar Aziz transferi yedek rotasyonu için olabilir. Seneye muhtemelen gelecek olan bir yabancı sınırlaması var unutmayalım.
    Gelelim kenar oyuncularına Valbuena yaşından dolayı Erwin Koeman dönemindeki formunu tüm sezon devam ettiremez. Aatıfla da bu iş olmayacağına göre transfer şart.
    Sonuç olarak Forvet+ hızlı bir açık+ tolgay ile her şeyin daha güzel olabileceğine inanıyorum. iyi geceler
    ···
   tümünü göster