/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +9 -1
    benim anladığım kadarıyla bütün olayların temelinde tuncer ustael var. şöyleki:
    -tuncer ustael aileye damat olduktan sonra kendisini cinci hoca olarak tanıtıyor, ona sadece evin babası ve bacanağı ahmet inanmıyor. kayınbiraderi isayı kandıran tuncer ahmeti öldürtüyor suçu ise evin babası üstleniyor ve hapse giriyor.
    - başsız ve çaresiz kalan maktül ahmetin eşi ve iki çocuğu tuncer ustaele ait kapıcı dairesinde kalmaya başlıyorlar. bu dairede tuncer ustael evde kalan herkese tecavüz ediyor ve işkence ediyor.
    -kocası ahmeti öldürdükten sonra, meryeme tecavüzlerine devam eden tuncer meryeme bankadan kredi çektirip kendisine araba alıyor. aileyi ölen babalarının ailesinin organ mafyası olduğunu söyleyerek kandırıyor ve aile arabada yaşamaya başlıyor. yani tucerin evinden ayrılıyorlar. aynı zamanda ölen ahmetin ailesine de haber gönderiyor meryem sizi öldürecek diye böylece meryemin tamamen bir başına kalmasını sağlıyor
    -arabada yaşayan meryemi bir gün bir ağaca bağlıyor, aç bırakıyor, tecavüz ediyor ve kadın dayanamayarak vefat ediyor. etkisi altına aldığı isa ile birlikte meryemi bir yere gömüyorlar.
    -anne ve babası ölen 6 yaşındaki melikeye de tecavüz etmeye devam eden tuncer ustael çocuğun hamile kalmasından korkunca ona ispirto içiriyor, karnına taş bağlıyor ve çocuğun da ölümüne sebep oluyor.
    -müge hanlının bulduğu bilgiye göre tuncer ustaelin çocuğu enesin ve meryemin çocuğu receple melikenin vücudunda iğne izleri olduğunu keşfediyor bu iğne izlerinden çocuklara zehir de vermiş olabilir eroin de.

    sonuç olarak tüm olayların çıkış noktası tuncer ustael. şahıs sıradan hayatı içerisinde yapabileceği tüm kötülükleri icra etmiş. bunu neden yaptığı ise bence kendisinin cinlere bulaşması ile ilgili. muhtemelen cinlerle uğraşırken içine bir şeytan girdi ve bu şahısa yaptırabileceği her türlü kötülüğü yaptırdı. cinlerin varlığının delili olan şahısın alabileceği tek ceza ise idam olmalıdır.
    ···
    1. 1.
      +6
      Kendi çocuğu olan enes ile meryemin oğlu recep'e de tecavüz etmiş. Çocuklara iğne yaparak, iğne ile korkutarak...
      ···
      1. 1.
        0
        Bu tunceri aileden biri niye oldurmemis amk bi delikanli yokmuymuş ailede.
        ···
    2. 2.
      +1
      Panpa kendi cocuklari delirmiş zaten. Karisinin vucudunu açsalar her yeri işkence izleri ile dolu degilse neyim. Tuncer tam bir sapkin. Tipe baksan zaten yolunu degistirirsin. Abi kahvehanedeki müptezellerin de agzi leş gibidir ama yine de bir sempatikligi olur. Bu tuncer=şeytan.
      ···
   tümünü göster