/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +3
    Neyse ana sınıfını da bu şekilde geçmiş olalım. Daha sonra doğal olarak 1. sınıfa başladı Esrarengiz Melkor. 1. sınıftayken A şubesindeydi. ipek ise B şubesindeydi. Bir çoğunuz sınıflar arası çekişmelerin nasıl olduğunu bilir. Bizim okulda sadece 2 şube vardı. Bu arada Esrarengiz Melkor'un ablası liseye başlamıştı o sene ama abisi 8. sınıftaydı. Bu yüzden yaşıtlarına kurduğu otorite daha da arttı. Eğer ki üst sınıflarda abiniz varsa bunun ne demek olduğunu bilirsiniz. Bu bir nevi okulda dokunulmazlık gibi bir şeydir. Birisi size bulaşmaya çalışırsa ve bu abinizin kulağına giderse olacakları izlemek aşırı keyifli bir hal alıyor.

    Biz sınıflar arasındaki rekabete dönelim. Her beden dersinde karşılıklı maçlar yapılırdı ve bi taraf kazanınca hep kavga çıkardı. E hem yaşıtlarına karşı boy olarak üstün olan hem de son sınıfta abisi olan birinin bu kavgalardaki avantajını düşünün :D Ama hiçbir zaman Esrarengiz Melkor abisine gidip abi bu çocukla bir olay oldu falan diye gitmedi. Çünkü kafasında kurduğu şey şuydu 'abimden değil benden dolayı bana bulaşmamalılar' Bu yüzden onu hala takdir ederim.

    Eğer ki üst sınıflar tenefüste topunuzu çalıp kaçmadıysa hiçbir şey yaşamamışsınız demektir. Bizim de topumuzu çalan üst sınıflar oluyordu. Topunuz çalındı mı naparsınız? Kovalayıp yakalamaya çalışırdınız ve aldığınızda gidersiniz. Ancak Esrarengiz Melkor böyle yapmıyordu. Biraz farklı bir şekilde kendince intikdıbını alıyordu. Topunu çalanları yakaladığında tekmelemeye başlıyordu. Şimdi manzarayı size şöyle açıklayayım. 1.sınıf çocuğu gidip 5. sınıftan 6. sınıftan bir çocuğa tekme atıyor :D Komik değil mi? Bir de o büyük sınıfın yerine kendinizi koyun. Arkadaşlarınızın önünde rezil oluyorsunuz. Naparsınız? Tahminimce çocuğa 1 tane vurur adam olmasını söyler gönderirsiniz. Olay da bu şekilde gelişti ama farklıydı. O çocuk Esrarengiz Melkor'a vurduğunda Esrarengiz Melkor daha sert bir şekilde vurmaya başladı ve arkadaşları da onun yanına gelip vuran çocuğa vurmaya başladı. Daha sonra büyük çocuğun arkadaşları da geldi. Tamam 5 e 1 de üst sınıf çocuğu dövebilirlerdi ama sayı eşitlenince dövmeleri zor olurdu. Oysa Esrarengiz Melkor bunu hiç umursamıyordu. Onun umursadığı tek şey bu şerefsizin ona vurmuş olmasıydı ve bu yüzden öfke patlaması yaşayıp vuruyordu. Büyük çocuk tekrar vurdu. Sonra hiç beklenmedik bir şey oldu. 8. Sınıflardan mahalle abileri yani abisi ve arkadaşları gelip:

    Esrarengiz Melkor'un Abisi: Kardeşim sorun ne?
    Büyük Çocuk: Şu veletlere büyüklerine saygılı olmayı öğretecem abi
    Esrarengiz Melkor'un Abisi: Bende yardım edeyim sana
    dedi ama bunu çocuğa değil kardeşine bakarak söyledi ve büyük çocuğa bir tokat attı. Çocuğun feleği şaştı ve neye uğradığını şaşırdı. Daha sonra abi ne vuruyon ya diye sızlanmaya başlayacaktı ki diğer 8. sınıflarda bana dönüp 'Bu yavşak sana kaç kere vurdu' dediler. Esrarengiz Melkor olayı anlatınca çocuğu tuttular ve önünde diz çöktürdüler. 'Şimdi istediğin kadar vur. Bir şey yapmayı denemeyecektir uslu çocuktur o' dediler. O gün tüm okulun önünde bahçede olan herkes 1. sınıf çocuğunun kendisinden yaşça büyük bir çocuğu nasıl şamarladığını gördüler. Daha sonra olayın kahramanı etrafa dönüp. 'Bu çocuk benim kardeşim! Onunla bir probleminiz varsa benimle var ulan!' diye bağırdı. Daha sonra 8. sınıflar tarafından omuzlarda okula girdi Esrarengiz Melkor. Giderken büyük çocuğa dil çıkarıp nanik hareketi yapmayı da unutmadı.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster