/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +6 -5
    Sözlükte gibine hakim olamayan asalakların çoğaldığını görmek üzüntü verici. Burası kişisel gelişim başlıklarının haftalarca trendden inmediği bir yerdi.

    Nofap-Neverfap olayını anlamayıp tiye alan aptallar çıkmış. Sözüm o aptallara değil, kendine bir şey katmaya çalışanlara.

    Biz sadece 31 çekmeyip oturan insanlar değiliz. Bilimsel anlamda beynin dopamin reseptörlerini ve hormonal dengesini yeniden kuruyor, pgibolojik olarak kendine hakim oluyor, sosyolojik olarak insanlara bakış açımızı düzeltiyoruz.

    3 yıl önce bu sözlükten keşfettim Nofap'i. Asalağın tekiydim. Şimdi 2 işim, güzel bi kız arkadaşım, kalendar dostlarım, sağlıklı bir ortamım var. Bilgi isteyenler için Youtube kanalı, forum, blog var. Neverfap olarak aratabilirler.

    Son olarak gibine 2 günden fazla hakim olamayıp domzudan farksız asalaklar entry girmesin. gibin kurur, kalkmaz gibi saçma şeyler söyleyecekler için şunu söyleyeyim: Siz hiç kadından sonra boşaldınız mı? Ya da boşalmadan 5 6 saat boyunca seviştiniz mi?

    Adam olmak, kaliteli adam olmak isteyenler kendine hakim olur. Sözlüğe kıyağım olsun bu yazı. Adam gibi entryler gelmezse de bi daha bir şey yazmam buraya.
    ···
   tümünü göster