/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +92 -14
    Erken boşaldığı için ilk sevişmesi berbat olan trenddeki kardeşimizin acısı yüreğimi parçaladı.

    Şayet erkek erken boşalırsa erken boşanır zira kadın tatmin olmaz, tinderden netten kendini tatmin edecek bir veya birkaç erkek bulur ve ya aldatır ya da boşanıp kendini hallaç pamuğu gibi atan ve saatlerce boşalmadan sevişen erkeğe verir.

    Kesinlikle iddaa ediyorum ki şayet bu başlığı takip ederseniz erken boşalma ve erken boşanma sorununuza çare bulacam. Ama 3-5 kişiye anlatmam, kamu hizmeti çoğunluğu olursa derdinize çare olacam.

    Saatlerce sevişip boşalmayan erkek kadının tanrısı olur.

    Erken boşalma tıbbi değil, temelde sosyolojik bir problemdir. Erken boşalma konusundaki en iyi şifacı ise hastane, ilaç, Haydar Dümen vs. değil, partnerinizdir. Erken boşalmamak için sevişirken ejderhalar, walking dead düşünmek veya zikin kafasını sıkma gibi komik şeyler de olmaz.

    Kadını tek tatmin eden şey manyak gibi orgazm olmasıdır. En süperi ise kadın ve erkeğin birbirine sımsıkı sarılarak birlikte boşalmasıdır.

    Saatlerce sevişmek ve kadınsal ritme bağlı olarak boşalmak isteyen panpalarım bi ses verin. Sayıya göre başlıyacam. Ve yarım bırakmayacam. Emeğe saygı.
    ···
   tümünü göster