/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +2 -1
    hiçbir kız hele ki Türkiye gibi bir ülkede yaşıyorsan peşinden gelmez. Gelmesi için alfa erkek(dominant, güvenilir,sözünü geçiren) biri olmanız lazım. Bu yüzden kız tavlayamıyorum yada kız beni bıraktı diye üzmeyin kendinizi. olum senin yazdığın o kıza başkalarıda yazıyor emin olun. kızların egosu bu yüzden şişiyor. size tekmeyi basıyor. sizde bir erkek olarak bir çok kızdan ilgi görseniz sizinde bir yerleriniz kalkar ve tekmeyi basarsınız cool takılırsınız.

    kadın erkek ilişkileri üzerine kitap yazsam milyonlarca okunur eminim

    kısada bir taktik, strateji vereyim. hiçbir kıza yavşamayın ama size bir kız yavşarsa yada iş atarsa yürüyün kıza. kız kendini geri çekerse sizde geri çekin. eğer ilgi göstermeye devam ederseniz en başta yazdıgım gibi kızın zütünü kaldırırsınız. ilk kızın size yazması yada kontak kurması içinse güzel giyim, bakımlı bir erkek, güvenilir biri olduğunuzu kanıtlamanız gerekiyor. bu yüzdende ortamlara girmeli takılmalısınız.

    demem o ki kız tavlama kadın avcısı olma gibi şeyler asosyallere göre değil. xhamsterda kendinizi kandırmaya devam edin böyle bir sünepe hayat yaşamayın istiyorum. 30 yaşınıza geldiğinizde lan gençliğimde keşke şunları şunları yapsaydım dersiniz.

    kızlar kendi aralarında çok konuşur böyle durumları. siz üniden bir kıza yavşarsanız en az 5 arkadaşına anlatır. o 5 kişide gider 5 kişiye anlatır. bir çok sevgili olabileceğiniz kızı kaybedersiniz. bırakın kızlar size yavşasın. siz seldıbınızı verin gülün rahat takılın bakın neler olacak.
    ···
   tümünü göster