/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
  1. 1.
    +1
    -pompalılar

    s1897: s12k kadar mermi almasa da oyun başında kullanılabilecek silahlardandır. tipik pompalı özelliği olan yıkıcı güce sahiptir fakat diğer iki pompalı kadar iyi değildir.
    s686: s1897\'den daha güçlü olsa da 2 mermiden birini ıskalamanız durumunda ölmeniz kaçınılmazdır.
    s12k: genel olarak diğer iki pompalıdan daha iyidir ve farklı eklentiler takılabilir.

    -keskin nişancılar

    mini14: mermi çıkış hızı ve menzili fena olmasa da 5.56 mermi attığı için diğer sniperlar kadar güçlü değildir.
    qbu: yere yattığınızda açılan ayakları ile tabiri caizse ip gibi atış yapabilirsiniz ama 5.56 mermi attığı için hasarı düşüktür.
    vss: uzak menzilde mermileri sesten yavaş gittiği için kullanımı zor olsa da kendinden dürbünlü olması ve art arda atilabilmesi en büyük avantajlarıdır.
    sks: üzerine tıpkı m416 gibi bir sürü eklenti takılabilir. fakat her şekilde çok fazla teper yani mutlaka tutamak ile kullanılması gerekir. tetiği hızlı kullanabilen kullanıcılar elinde ölüm makinesine dönüşür.
    slr: sks\'ye göre daha güvenilir bir sniperdır.
    mk14: qbu gibi ayakları olduğu için yere yattığınızda az teper ama normal durumda çok tepen bunun yanında vss gibi seri ateş edebileceğiniz bir silahtır.
    kar98: kullanması ve alışması zor olsa da usta ellerde dehşet-ül vahşet bir hale gelir.
    m24: awm\'den sonraki en güçlü sniperdır.
    awm: oyundaki en güçlü silahtır. 8x+kompansatör veya susturucu ile oyunun seyrini değiştirebilir. oyuncu tabiri ile her şartta kafaya tek alan tek sniperdır.
    win94: bu dıbına koyduğumun tüfeği hiçbir gibe yaramaz. oyundaki herhangi bir tabanca bile daha iyidir bundan. bak yine aklıma geldi sinir etti beni.
    ···
   tümünü göster