/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
  1. 1.
    +1
    faydalı tavsiyeler:

    19. pochinki, military, bootcamp, paradise resort, cosmodrome, pecado gibi ortalama 20-30 kişinin atladığı yerlere kendinize güvenmiyorsanız, daha yeni başlayanlardansanız atlamayın, ölürsünüz. he ben çatışmak istiyorum moruq derseniz pusarak çatışın çünkü her yönden savunmasızsınız.
    20. ustte saydığım yerlerde 8x, 3. seviye kask yelek, işaret fişeği, m24, kar98 ve benzeri iyi ekipmanlar bulma ihtimaliniz çok yüksektir.
    21. sanhok oynayacaksanız koyu kıyafetler, miramar oynayacaksanız açık renkli kıyafetler (özellikle sarımtırak renkli) giyin. uyumsuz renklerde kabak gibi belli olursunuz.
    22. kar98, m24, awm gibi tüfekleri kullanırken hedef hareketli ise hedefin birazcık önüne ve kafası hizasına ateş edin. unutmayın ki o silahlar tek atışta öldürecek kadar güçlü değil ve aynı zamanda yerinizi belli etmeniz halinde av siz olursunuz. bu arada m24 ve kar98 2. seviye kaskları, awm 3. seviye kaskları yok eder.
    23. akm gibi silahlarda düşmana sıkarken göğüs bölgesine nişan alın. tepme olduğu için o mermilerin kafaya kadar yolu olacaktır. az tepen silahlarda boyun civarını hedef alabilirsiniz.
    24. el bombası atarken biraz elinizde bekletin ki attığınızda kurbanın kaçacak zamanı olmasın.
    25. sis bombasına gereken önemi verin.
    26. kulaklık ile oynamaya özen gösterin. her ne kadar söylemeyi sevmesem de bu oyunda "ses kasmak" çok önemlidir.
    27. karşı karşıya kaldığınız düşmana zigzag yaparak ateş edin.
    28. droplara hemen dalmayın. önce etrafı bir kolaçan edin. eğer temiz ise mutlaka bir araçla dropa yaklaşın. araç ile drop arasına geçin ve dropu o şekilde alın ki en azından 2 yönünüz kapalı olur.
    29. uzaktan atış yapamayacağınız ump, vector gibi silahlara boşu boşuna 6x takmayın, lazer nişangah veya 2x sizin için yeterli olacaktır.
    30. otomatik silahı sniper olarak kullanacaksanız tekli moda alın ve susturucu takın.
    31. kamuflaj bulduğunuzda mutlaka alın.
    32. redzone'lara dikkat edin, bazen sizi havaya uçurabiliyorlar.
    33. bluezone'da kaldıysanız ve arabanız yoksa birer tane ağrı kesici ve enerji içeceği için, koşarken canınız neredeyse hiç azalmayacaktır.
    34. önünde yamuk bir biçimde park edilmiş arabanın olduğu bir evde %90 adam vardır, temkinli hareket edin.
    35. oynayacak bolca vaktiniz varsa bir pubg tetiği edinin, inanın çok işe yarıyor.
    36. saçma sapan kostümlere para yatırmayın, hiçbir işe yaradıkları yok.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster