/i/Araba

arabalar insanın kişiliğini yansıtır.
  1. 1.
    +1 -2
    mercedes in yarragini yemekten ote gidemeyecek vasat muhendis.

    ferrari illa italyan muhendis olacak takintisini birakip globele acilmadiktan sonra birinciligi hicbir zaman goremeyecek.
    ···
    1. 1.
      0
      alakası yok. mattia binottonun ne denli büyük işler başardıgı kamuoyunca kabul görmüş bir durum. arrivebene aradan cıkarılarak kendisine daha rahat bir ortamda calısma fırsatı tanındı. bu sene büyük işler yapacagına inanıyorum. mercedes hegomanyası son bulacaktır diye ümit ediyorum
      ···
      1. 1.
        0
        mercedes 1-2 yila f1 den cikar. ferrari ye karsi son 5 yilda ezici bir ustunluk kurdu.
        hedefler gerceklesti ve daha da f1 de durmanin anlami yok. yalniz asil tehlike vag grubu.f1 e geri donecekler diye haberler donuyor.

        ferrari nin mercedes i gecemeyecegi bariz belli. asil sorun ferrari de takim ici catisma var. binotto-arrivebene cekismesi takima zarar veriyor. tipik italyan mevki savaslariyla bir yere gelemezler. schumi zamanindaki parlak zamanlara donmeleri icin once su italyan kafasindan kurtulmalari gerek. sende bilirsin pilot harici takima italyandan baska adam almiyorlar. Marchionne malinin koydugu kurallar yuzunden tabii. cogu tifosi baskan olarak zaten bunu istemiyor.
        ···
      2. 2.
        0
        Evet o saçma italyan milliyetçiliği kısmına katılıyorum ama Binotto motorda, Newey'in şasideki çağının önde gelmişliğini gösteriyor. Mühendisliği müthişti ama takım patronluğu nasıl olacak, bilmiyorum.
        ···
   tümünü göster