/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +5
    ne kadar çocukça bir açıklama değil mi ? geçmişte benim babam senin babanı döver gibi lakin bazı kesimde şöyle bir durum mevcut halinde olduğundan mütevellit çok doğal böyle bir cümle kullanarak yine iman din diyerek siyaset yapıp insanları kullanmayı huy edinmiş insan toplulukları için.

    birinin azından iman allah peygamber hz. çıktığı andan itibaren şak şak şak .

    ne güzel değil mi insanları oyalaya oyalaya samanın altındaki suyu küreklediler.
    sen dolara karşı imanımız var diyen adamı alkışlarken çok gündem olan soğan ithalatı tank palet fabrikası vs.vs. unutturuluyor aynı şeker fabrikaları telekom vs.vs. gibi..

    kimseyi artık suçlayacak gücüm de kalmadı zaten herkesin kendi tercihi kendi inandıkları kitapta yazıyor sa ki herkes ettiğini çeker. herkes yaşattığını illa yaşar. ama öyle yaşar ama böyle yaşar.. lakin konu bu vatanın toprakları ve vatan toprağında olan atalarımızın emekleri...

    geçenlerde vatandaşın biri çıkmış kuranın şu ayetinin şu bendin de bu yazıyor diyor.
    bir bilme önem veren karşı görüşte ki ilahiyatçı da kuranı önüne koyuyor aç bi bakalım okuyalım ne yazıyor diyor lakin o sayfa da o bölüm de çok farklı bir şey yazıyor en basit örneği.

    milletçe kullanılmayı seviyor insanlar.

    esen kalın.

    bahçeli ye yorum yapmıyorum artık çünkü 1 sene de insan 360 derece dönüyorsa ona bizim bir şey demek haddimize değil önümüzü ilikler saygı duyarız büyük marifet.
    ···
   tümünü göster